AV. RESUL YILMAZ STK'LARI ZİYARET ETTİ

AK Parti Siverek Belediye Başkan Adayı Av. Resul Yılmaz ilçede faaliyet gösteren Sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

AV. RESUL YILMAZ STK'LARI ZİYARET ETTİ
01 Mart 2014 - 08:29

Ak Parti Siverek Belediye Başkan adayı Resul Yılmaz, Kuyumcular Derneği, Siverek'i İl Yapma ve Kalkındırma Derneği, Siverek Gıda Maddeleri Odası, Bedensel Engelliler Derneği ve Türk Kızılay’ı Siverek Şube Başkanlığını ziyaret etti.

Yılmaz, STK ziyaretlerine beraberinde belediye encümen adayları ve bazı partililer ile katıldı. Yanındakilerle birlikte ilk ziyaretini Kuyumcular Derneğine yapan Yılmaz’ı başkan Ayhan Ekinci karşıladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ekinci, 30 Mart seçimlerinde Resul Yılmaz'a başarılar diledi. Ekinci, “Siverek'te her dönem olduğu gibi İnşallah bu seçim dönemi de centilmen bir yarış içinde geçer. Şehrimizin ahengi çok önemli ancak kalitenin yakalanması için rekabet ortamı oluşmalıdır” dedi.

Ardından Gıda Maddeleri Odasına geçen Yılmaz’ı, oda yöneticileri karşıladı. Esnaflara yönelik projelerini anlatan Resul Yılmaz, esnafı yakından ilgilendiren projeleriyle, esnaf dostu belediye olacaklarını belirtti. Oda yönetimi adına konuşan başkan Vahit Sevdalı, Yılmaz’a kendilerini ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.

Daha sonra Engelliler Derneğine geçen Resul Yılmaz, bedensel engellilerin sorunlarını ve taleplerini dinledi. En büyük sıkıntılarının yapılan çalışmaların engelliler düşünülmeden yapıldığını söyleyen Çetin Kurbaş, kendilerinin de bu toplumda yaşadıkları çalışmaların bu kapsamda yapılması gerektiğini belirtti.

Yılmaz belediyeyi kazanmaları halinde kendilerine yönelik projelerinin olduğunu, çalışmalarının da bu yönde olacağını söyledi.

Türk Kızılayı Siverek Şube Başkanı İrfan Tüysüz’ü de ziyaret eden Yılmaz, ilçedeki STKların önemine vurgu yaparak kendilerinden destek istedi.

Cuma Sarı




Bu haber 3468 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü