Ayvanat Mahallesi Muhtarı'ndan Başkan Çakmak'a pankartlı teşekkür

Siverek Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, kent genelinde yapılan çalışmaların ilçe sakinlerinin takdir kazandığı belirtildi.

Ayvanat Mahallesi Muhtarı'ndan Başkan Çakmak'a pankartlı teşekkür
13 Mayıs 2021 - 19:56

Fen İşleri Müdürlüğünce kent genelinde alt yapısı tamamlanan alanlarda yürütülen üst yapı çalışmalarına devam ediliyor.

Bu kapsamda çalışma yürüten belediye ekipleri, Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’ın talimatıyla Ayvanat Mahallesi’nde yolları bozuk sokaklar Ramazan Bayramı öncesi sil baştan yapılarak mahalle sakinlerinin hizmetine sunuldu.

Mahallesinde yol ve çevre düzenlemesi yapılan Ayvanat Mahallesi muhtarı Habeş Akgül ve mahalle sakinleri, yapılan çalışmalar nedeniyle Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’a pankartla teşekkür etti.

Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’la hizmet konularında sürekli görüştüklerini dile getiren muhtar Habeş Akgül, “Malum başkanımız daha yeni koltuğa oturdu. Mahallemizin durumunu kendisine anlattığımda bizzat kendisi gelerek incelemelerde bulundu ve Fen İşleri Müdürlüğüne çalışma yapılması talimatı verdi.” dedi.


"Söz verdiği sürede mahallemizdeki eksikleri tamamladı"

Talimatın ardından çalışmalara başlandığını belirten Akgül, “Aslında bu kadar kısa sürede yapılmasını beklemiyordum. Bana kısa sürede çalışma başlatılacağını söyledi ve bir ay gibi kısa bir zamanda çalışmalara başlanıp tamamlandı.  Mahalle sakinleri her gün arayıp Ayşe hanıma teşekkürlerini iletmemi söylüyor. Yani çalışmaların yapılması mahalle sakinleriyle birlikte bizi de mutlu etti. Bu anlamda Belediye Başkanımız Ayşe Çakmak’ın şahsında Fen İşleri Müdürlüğü ve emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Çalışmalarının ilçe genelinde sürdüğünü söyleyen Fen İşleri Müdürü Abdulkadir Canalır, “Müdürlük olarak önceliğimiz her zaman aciliyet arz eden alanlar olmuştur. Ayvanat Mahalle muhtarı Habeş Akgül’ün durumu aktarmasının ardından Belediye Başkanımız Ayşe Çakmak’ın talimatıyla o bölgede yoğun bir çalışmaya imza attık. Amacımız bayram öncesi çok kötü durumda olan yolları tamamlayarak mahalle sakinlerinin hizmetine sunmaktı ki öyle de yaptık. Hedefimiz Başkanımız Ayşe Çakmak’ın başkanlığında halkımıza hizmet götürmektir.” ifadelerini kullandı.

"Kent genelinde alt yapı çalışmaları sürüyor"

İlçede bazı kurumlarca alt yapı çalışmalarının da sürdüğünü ifade eden Canalır, şunları söyledi: “İlçemiz genelinde sürdürülen alt yapı çalışmaları var. Bazı noktalarda bu çalışmaların mağduriyete sebep olduğunu farkındayız ancak bu çalışmaların yapılması ise zorunludur. Mevcut alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından bozulan yerlerde ivedi olarak düzenleme yapılmaya çalışılıyor. Alt yapının tamamlanmasının ardından yollar yeniden düzenlenecek ve ilçemizde yol problemi kalmayacak. Halkımızdan ricamız bir süre daha bu konuda anlayış göstermeleridir.”

Haber Merkezi

 
Bu haber 963 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla ilgili açıklama
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla...
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor