Siverek Belediye Başkanı Çakmak'ın bayram mesaisi

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, ilçe protokolüyle görev başında olan çalışanları ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti.

Siverek Belediye Başkanı Çakmak'ın bayram mesaisi
13 Mayıs 2021 - 19:49


Sabah saatlerinde Siverek Kaymakamı Hasan Ongu ve daire müdürleriyle birlikte kurumları ziyaret eden Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, bayramda mesai yapan çalışanları ziyaret etti.

İlk olarak İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Kaymakam Hasan Ongu ve Başkan Ayşe Çakmak, görev başındaki askerlerin bayramlarını tebrik etti.

Protokol üyeleri daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü ve 107. Topçu Alayı Komutanlığı ziyaretinin ardından Siverek Devlet Hastanesindeki sağlık çalışanları ile yatan hastaların bayramını kutladı.



Ramazan Bayramı’nın tüm İslam alemine hayırlar getirmesini dileyen Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, "Bayram münasebetiyle görev başında olan çalışanlarımızı ziyaret ederek bayramlarını tebrik ettik. Özellikle zorlu koronavirüs sürecinde mesai mefhumu gözetmeden görev yapan sağlık çalışanlarına minnet borcumuz var. Verdikleri çaba ve emekler için kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.

İsrail’in Filistin’deki saldırılarına da değinen Başkan Çakmak, “Zorba ve terör devleti İsrail, her yıl aynı dönemde Filistin’e saldırıyor. Özellikle kutsal günlerimizde kutsal mekanlarımıza saldırmaları kabul edilemez. Biz inananlar olarak biliyoruz ki eğer zalim ısrarla zulme devam ediyorsa bilsin ki sonu yakındır ve eğer mazlum da ısrarla direniyorsa zafer yakındır. Bu bayramın zulmün son bulduğu bayram olmasını diliyorum. Bu vesileyle tekraren tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, bu mübarek günlerin birlik ve beraberliğimize, kardeşliğimize vesile olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Haber Merkezi

 
Bu haber 473 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla ilgili açıklama
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla...
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor