Başhekim Güzelçiçek'in istifası kabul edilmedi

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimliği görevinden istifa ettiğini açıklayan Dr. Öğrt. Üyesi Ahmet Güzelçiçek'in talebi Rektörlük tarafından kabul edilmedi.

Başhekim Güzelçiçek'in istifası kabul edilmedi
19 Ağustos 2020 - 07:43

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Güzelçiçek, yaklaşık bir yıldır yürütmüş olduğu Harran Üniversitesi Başhekimliği görevinden istifa ettiğini kamuoyuna açıkladı.

Yayımladığı yazılı açıklamada istifa ettiğini duyuran Başhekim Dr. Güzelçiçek, "Bu süre zarfında gerek hastane ve gerekse de vatandaşların şahsıma göstermiş oldukları teveccühlerden dolayı herkese teşekkür ediyorum. Başhekim olarak atanmış olduğum günden itibaren, bugüne kadar hastane ve insanlarımız için canla başla çalıştık gerek şehir içinde ve gerekse de şehir dışından gelen birçok hasta bizleri tercih ederek onları eski sağlıklarına kavuşması için birbirinden çok değerli arkadaşlarla birlikte çalışarak sağlıklarına kavuşmalarını sağladık." ifadelerini kullandı.

Açıklamada, bundan sonra aynı hastanenin çocuk polikliniğinde görevine devam edeceğini belirten Güzelçiçek, "Hastanede güzel işlere imza attığımı düşünüyorum. Gördüğüm lüzum üzere bir yıldır yürütmüş olduğum Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesindeki Başhekimlik görevinden gördüğüm kendi istediğim ile istifa ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Harran Üniversitesi Rektörlüğü, Güzelçiçek'in istifasını kabul etmedi

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik tarafından yapılan yazılı açıklamada ise, Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Güzelçiçek'in istifasının kabul görmediği ve Başhekim Dr. Güzelçiçek'in görevine tekrar devam edeceği belirtildi. (İLKHA)


Bu haber 4073 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek