Başkan Aydın: Maske mesafe Ve hijyen kuralı hayatınızı kurtarır

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Coronavirus salgın riskine karşı ilçede maske denetimleri devam ediyor.

Başkan Aydın: Maske mesafe Ve hijyen kuralı hayatınızı kurtarır
18 Eylül 2020 - 11:52

Sabah saatlerinde oluşturulan denetim ekipleri ilçe merkezinde farklı noktalarda denetimlerini sürdürürken İlçe Kaymakamı Mustafa Çiftçiler, Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın, ilçe emniyet müdürü Özer Bilgehan ile birlikte salgın riskine karşı vatandaşların maske takmaları ve esnafların maskesiz müfteri almamaları istendi.


 


İlçenin Cumhuriyet caddesi, kasap pazarı, kale boğazı ve Kemaliye caddelerinde esnafları tek tek ziyaret ederek sohbet eden ilçe Kaymakamı Mustafa Çiftçiler ve Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın vatandaşların kurallara riayet etmesi, maske, mesafe ve hijyen kuralların uymaları konusunda uyarılarda bulundu.


Yapılan denetimlerde vatandaşların büyük çoğunluğunun maske taktığına dikkat çeken Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın; “ Yaptığımız denetimlerde vatandaşlarımızın büyük kısmı maske takıyor, kuralların ihlal edilmemesi ve salgın riskine karşı önlemlerin alınmasına yönelik uyarılarda bulunduk. İlçe genelinde vatandaşlarımızın sağlığı için gerekli önlemleri alıyoruz ancak, salgınla mücadelede maske mesafe ve hijyen kurallarına uymak hayati önem taşımaktadır” dedi.


Haber Merkezi


 

Bu haber 3949 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü