Başkan Ayşe Çakmak'tan yeni yıl mesajı

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, 2024 yılına girerken yayımladığı yeni yıl mesajında huzur ve mutluluk dolu bir yıl diledi

Başkan Ayşe Çakmak'tan yeni yıl mesajı
31 Aralık 2023 - 14:07
.
Başkan Ayşe Çakmak, 2023 yılının zorluklarına rağmen Siverek halkının birlik ve dayanışma içinde olduğunu belirtti. Birlik ruhunun gelecekte de kendilerine güç vereceğine vurgu yapan Çakmak, 2024'ün umutların yeşerdiği, sevgi ve saygının öne çıktığı bir yıl olması temennisinde bulundu.

Başkan Çakmak, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"2024 yılının kapılarını aralarken, umut dolu bir gelecek ve huzur dolu günler diliyorum. Yeni yılın getireceği yeniliklerle, birlikte daha güzel ve yaşanabilir bir Siverek için birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Geçtiğimiz yıl, birçok zorluğa rağmen, birlik ve dayanışma içinde kenetlendik. Bu birlik ruhu, bizlere her zaman güç verdi ve daha da güçlendirecek." 
Yeni yılın daha güzel bir yıl olması temennisinde bulunan Çakmak, mesajında "Umutlarımızın yeşerdiği, sevgi ve saygının ön planda olduğu bir yıl olsun. Hep birlikte daha fazla güzellikleri paylaşacağımız, daha fazla gülümseyeceğimiz, birbirimizin değerini daha çok anlayacağımız bir yıl diliyorum. Yeni yılın, her birinize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ederim. Siverek'imizin her köşesine eşit hizmet götürmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Hep birlikte daha güzel günler göreceğiz. Yeni yılınız kutlu olsun." ifadelerini kullandı.
Bu haber 286 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti