Başkan Çakmak, üreten girişimci kadınlarla bir araya geldi

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, girişimci ve üreten kadınlar buluşmasına toplantısına katıldı.

Başkan Çakmak, üreten girişimci kadınlarla bir araya geldi
18 Ekim 2023 - 13:45


Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Siverek Kadınları Tarımsal Kalkınma Kooperatifi bünyesindeki üreten kadınlarla buluşma toplantısı düzenledi.

Tarihi Paşa Konağı Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen toplantıda Siverekli kadınların istihdama daha fazla katılması ve üretim arttırılması ele alındı.

Toplantıda konuşan Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, üreten girişimci kadın sayısının gün geçtikçe arttığını dile getirdi.

Başkan Çakmak, kadın girişimcilerin ve üreticilerin ilçenin ekonomik ve sosyal kalkınmasına önemli katkılar sağladığını vurguladı. Ayrıca, kadınların iş dünyasındaki varlığının desteklenmesi gerektiğini belirterek, bu tür buluşmaların önemini vurguladı.

Belediye olarak kooperatifin kurulmasına öncü olduklarını aktaran Çakmak, "Özellikle girişimci kadınlarımızın sayısının artması ve istihdamda daha fazla yer almaları kentimizin ekonomisi açısından büyük önem arz ediyor." dedi.

Başkan Ayşe Çakmak, girişimci ve üreten kadınları destekleme sözü vererek, ilçenin ekonomik büyümesine katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmek için çalışmaların devam edeceğini belirtti.
Bu haber 269 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım