Başkan Kuş," Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin her zaman yanındayız."

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye Belediyesine bağlı Gençlik Merkezleri ve Kitap Otağında Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) hazırlanan gençlerle bir araya gelip, gençlere eğitim seti hediye etti.

Başkan Kuş," Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin her zaman yanındayız."
12 Kasım 2021 - 21:56

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,  Eyyübiye Belediyesine bağlı Gençlik Merkezleri ve Kitap Otağında Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) hazırlanan gençlerle bir araya gelip, gençlere eğitim seti hediye etti.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,  Eyyübiye Belediyesine bağlı Gençlik Merkezleri ve Kitap Otağında  Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) hazırlanan gençlerle bir araya gelip, gençlere eğitim seti hediye etti. Başkan Kuş, Eyyübiye Belediyesi Kültür Müdürlüğüne bağlı Kitap Otağı’nda, Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) hazırlanan gençlerle bir araya geldi. Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Dağ ve Meclis Üyesi Hasan Karataş’la birlikte gençlerle bir süe sohbet eden Başkan Kuş, öğrencilere başarılar dileyip, eğitim seti hediye etti. İçerisinde deneme sınavlarının da bulunduğu eğitim setlerini tek tek öğrencilere hediye eden Başkan Kuş, gençlerin her zaman hizmetinde olacaklarını söyledi.

Eyyübiye gençliğine yatırım yapmaya devam ettiklerini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Sizler bizim geleceğimizsiniz. Ülkenin, ilimizin ve ilçemizin yüz akı olacak gençlerimiz için ne yapsak azdır. Bizler sizler için çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz. İlçemizin farklı bölgelerinde yeni Kitap Otağı ve Gençlik Merkezleri yapım çalışmalarımız devam ediyor. Sizler yeter ki bizlerden isteyin. Sınav süreci boyunca gece gündüz demeden her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Bu haber 452 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek