Başkan Kuş: Milletimiz Geleceğe Koştuğu Yeni Bir Dönem Başlatmıştır

yyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Kuş: Milletimiz Geleceğe Koştuğu Yeni Bir Dönem Başlatmıştır
14 Temmuz 2023 - 14:16

Başkan Kuş, 15 Temmuz 2016’da milletimizin birlik ve bütünlüğüne kasteden hain darbe girişimine karşı canını ortaya koyan tüm şehitleri rahmetle anarak, gazilere şükranlarını sundu.                  

Başkan Kuş, mesajında şunları dile getirdi:         

Tarih boyunca hürriyet ve bağımsızlık uğrunda sayısız kahramanlık destanı yazan necip milletimiz, 15 Temmuz 2016 günü yine ayağa kalkmış, şer odaklarının kırk yıllık hain planlarını bir gecede darmadağın etmesini bilmiştir.

Her türlü farklılığı zenginlik bilerek binlerce yıldır birlik ve beraberlik içerisinde yaşayan milletimizin başına musallat olan bölücü terör belasının can çekiştiği, ülkemizin her alanda büyük atılımlar yapıp dünyanın ilk on ekonomisi içerisinde yer almaya başladığı süreçte, hain bir darbe girişimi ile karşı karşıya kalmıştık. İstiklal ve istikbalimize kastedenlerin doğrudan müdahale ile başarılı olamayacaklarını anlayıp, içimizdeki hainleri kullanarak kalkıştıkları darbe girişimi, milletimizin canı pahasına karşı durduğu ve hainleri çok acıklı bir sonla karşı karşıya bırakarak, geleceğe koştuğu yeni bir dönemi başlatmıştır.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde milletimizin başlattığı bu dönem, geleceğimiz olan çocuklarımıza ve gençlerimize daha çok sahip çıkacağımız, milli ve manevi duygularımızı istismara karşı koruyacağımız, birlik ve beraberliğimizi perçinlediğimiz bir dönemdir.

Türkiye Yüzyılı’nın başladığı bu dönem, sorumluluğumuzun ne kadar ağır olduğunu bilerek hiç durmadan hedeflerimize koşmamız gerektiğinin farkındayız.

Bu vesile ile 15 Temmuz 2016’da milletimizin birlik ve bütünlüğüne kasteden hain darbe girişimine karşı canını ortaya koyan tüm şehitleri rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunarak tüm milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü tebrik ediyorum.


Bu haber 309 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım