Bayık sendikal mücadele için BEM-BİR-SEN emekçilerinden destek istedi

Şanlıurfa’da uzun yıllardır sendikal mücadele içinde olan BEM-BİR-SEN üyeliği yapan, bağlı bulunduğu sendikanın her kademesinde görev alıp üyeler arasında hak edilen bir sevgiye sahip olan Mehmet Bayık Şanlıurfa BEM-BİR-SEN şube başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Bayık sendikal mücadele için BEM-BİR-SEN emekçilerinden destek istedi
31 Ağustos 2022 - 11:16
Zorlu bir süreçte aday olduğunu belirten Bayık tüm emekçilerden destek istedi. Yaptığı yazılı basın açıklamasıyla adaylığını açıklayan Bayık şunları kaydetti ”Sendikacılık, birbirine destek olarak beraber yol almak ve bu yolu birlik beraberlik içinde anayasal çerçevede sürdürebilmektir.

Sendikalar birer ailedir. Ben de sizler gibi bu ailenin bir ferdi olarak yaşam standartlarımızı daha iyileştirmek, standardı yakalamak için yine sizler için çabalamak isteyen bir kardeşiniz ve yol arkadaşınızım.

BEM-BİR-SEN Şanlıurfa Şube Başkan Adayı olarak, sizlere olağanüstü veya akla hayale sığmayacak vaatlerde bulunmak istemiyorum. Amacım, yasaların izin verdiği ölçülerde sizlerin destekleriyle hareket ederek haklarınızı aramak ve bu hakları elde etmektir.

Bu bayrak yarışında seçilsem de seçilmesem de, memur arkadaşlarımın sendikal haklarının peşinde koşup savunucusu olacağım. Mesele tabi burada bitmiyor. Dediğim gibi hepimiz bir aileyiz ve ben de bir kardeşiniz olarak genel haklarımızın olduğu her safhada sizinle beraber olacağım. Bunun dışında, herhangi bir arkadaşımızın varsa kişisel sorunuyla da birebir ilgilenmek aile olmanın en büyük ve en önemli gerekliliğidir.

Kıymetli arkadaşlarımın BEM-BİR-SEN ailesindeki yetkiye layık görüp bu verdiği zaman, tüm yetkilerimizi ve sizden aldığım gücü sonuna kadar kullanacağımdan hiç kimsenin zerre şüphesi olmasın. Sosyal haklarını almayacak hiçbir belediye çalışanı kalmayacak ve bunu en üst limitte tutmak için elimden gelen gayreti son ana kadar kullanacağım.

Hepimiz sosyal bir insanız. Günlük sosyal yaşam içerisinde üstesinden kısmen geldiğimiz veya gelemediğimiz bir takım zorluklar olabilir. İşte tam da burada sendika olarak o arkadaşımızın, kardeşimizin yanında olacağız. Gerek oluşturacağımız yönetimle ve gerek şahsımla her zaman sizlerin çalışanların yanında olacağız.

Yönetimsel olarak bütün potansiyelimizi,  bütün enerjimizi bir arada toplayarak ortak değerlerimiz ve hedeflerimiz için kullanacağız. İçimizde asla ve asla ötekileştirme gibi bir duygu düşünce olmayacak ve buna meyilli olan varsa da mutlaka iyileştirme yoluna gideceğiz. Bunu hep birlikte birbirimizden güç alarak başaracağımızın derin inancındayım” dedi.

 
Bu haber 640 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te Eğitim Buluşması düzenlendi
Siverek'te Eğitim Buluşması düzenlendi
Siverek'te Urfalı Kudüs şehidi için gıyabi cenaze namazı kılındı
Siverek'te Urfalı Kudüs şehidi için gıyabi cenaze namazı...