BAYRAM DİŞKAYA'NIN CESEDİ BULUNDU

Cinayete kurban giden Bayram Dişkaya'nın cesedi 9 ay sonra bulundu.

BAYRAM DİŞKAYA'NIN CESEDİ BULUNDU
12 Haziran 2015 - 12:11





Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde cinayete kurban giden ve yaklaşık olarak 9 aydır bulunamayan Bayram Dişkaya'nın cesedinin Kuşlugöl köyü yakınlarında bulundu. Haber üzerine olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi. Cesedin çıkarılması için cumhuriyet savcısının beklenildiği öğrenildi.

Ailenin başvusu üzerine, Deniz Kuvvetleri Komutanlığına bağlı ekipler Siverek'e gelerek Kuşlugöl Köyü civarlarında arama çalışmaları başlattı. Dalgıçlarının ‘Uzaktan Kumandalı Sualtı Robotu’yla yaptıkları aramalarda Bayram Dişkaya’nın cansız bedenine 46 metre derinlikte ulaşıldı. Dalgıçlar tarafından çıkarılan Dişkaya’nın cesedi, Siverek Cumhuriyet Savcılığı tarafından olay yerinde yapılan ilk otopsisinin ardından Diyarbakır Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Siverek'’te 9 aydır kayıp olan inşaat işçisi Bayram Dişkaya’nın öldürüldüğü iddiaları üzerine, Dişkaya'nın eşi Perihan D., Mustafa Ç., Verşat T., Ahmet D. ve Mustafa B. şüpheli olarak gözaltına alınmıştı. Sorgusunda Bayram Dişkaya'yı öldürdüğünü itiraf eden Mustafa Ç, Perihan D. ile tutuklanarak Siverek T Tipi Cezaevine gönderilmişti. Olaya karıştıkları iddia edilen diğer zanlılar serbest bırakılmıştı.



www.siverekgenclik.com




Bu haber 5535 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu