Belediye Başkanı Yılmaz İkra-Der’i Ziyaret Etti

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz Siverek İkra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Belediye Başkanı Yılmaz İkra-Der’i Ziyaret Etti
20 Kasım 2016 - 07:57

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Siverek ilçesinde faaliyet gösteren, düzenlemiş olduğu sosyal, kültürel, eğitim ve yardım faaliyetleri ile Siverek halkının teveccühünü kazanan Siverek İkra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini (İKRA-DER) ziyaret ederek dernek yöneticileri ile görüştü. Görüşmeye belediye başkan yardımcıları Hasan Postacı ve Hamdi Hatipoğlu’da katıldı.

15 Temmuz FETÖ darbe girişiminin ardından darbe girişimi protestolarına katılan sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiklerini belirten Yılmaz, darbe protestolarında en ön safta yer alan dernek gönüllülerine teşekkür etti. Görüşme sırasında ilçedeki sorunları dinleyen Yılmaz, ilçedeki alt yapı çalışmalarının 2017 Haziran ayına kadar tamamlanacağını belirtti.

Dernek yöneticilerinden Hüseyin Şeker ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sivil toplum kuruluşlarının karşılaştıkları problemler ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

Yenişehir Mahallesinde Semt Pazarı Kurulacak

Ziyaret sırasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yılmaz, Yenişehir mahallesinde semt pazarı kurulması amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 3694 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek