CHP, Siverek'te ne yapacak?

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, büyükşehir ve Siverek Belediyesi için aday adayı sürecinin devam ettiğini belirterek, isimleri yakın zamanda kamuoyu ile paylaşacaklarını ifade etti.

CHP, Siverek'te ne yapacak?
30 Kasım 2023 - 13:01
31 Kasım 2024 tarihinde yapılması öngörülen yerel seçimler için partilerin aday belirleme süreci tüm hızıyla sürüyor.

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, GAPGündemi'nde katıldığı canlı yayın programında aday adayı çalışmalarının partilerinin stratejisi gereği gizli yürüttüklerini ifade etti.

Karadağ, "Büyükşehir için birden fazla başvurumuz var. Bizim mevcut siyasi partilerden farkımız başvurularımızı gizli tutuyoruz ve çalışmalarımızı gizlilikle yürütüyoruz. Bu bizim siyasi bir stratejimizdir. Hem Büyükşehir nezdinde hem de ilçeler bazında iddialı bir şekilde geliyoruz. Bugün Cumhuriyet Halk Partisi'ne gönül verenler, partide değişim bekliyorlardı. Bugün Urfalı hemşerilerimiz bir resim değişikliği bekliyorlar. Yerelde değişiklik bekliyorlar. Urfa halkı yoruldu. Urfa halkının sorun ve sıkıntılarına çözüm getiremeyen yöneticiler var. Hak diyor ki bir an önce önüme sandık gelsin ben tercihimi yapayım. Önümüzdeki yerel seçimlerde sandığın güçlü adaylardan biri Cumhuriyet Halk Partisi olacaktır." dedi.


Karadağ, Siverek için başvuruları değerlendiklerini belirterek çalışmalarında kentteki dengeleri göz önüne aldıklarını ifade etti.

"Üzerinde çalıştığımız isimler var"

Seçim süreci ile ilgili Siverekgenclik sitesine açıklama yapan CHP Siverek İlçe Başkanı Mehmet Eyyüp Demirbüken, "Şu an belediye meclis üyeleri ile ilgili başvuruları alıyoruz. İlçe Belediye Başkanlığı içinde üzerinde çalıştığımız isimler var. Halen bu isimler üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. Siverek için hangisi hayırlıysa o olsun. İnşallah Siverek Belediyesini kazanacağız." dedi.


www.siverekgenclik.com
 

Bu haber 4570 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x