Çocukların bugünkü dersi minibüs itekleme !

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde stabilize yolda çamura saplanan okul servisini öğrenciler çıkardı.

Çocukların bugünkü dersi minibüs itekleme !
08 Kasım 2018 - 21:22

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, köy yolunda çamura saplanan okul servisini öğrenciler, yoğun bir çabanın ardından metrelerce ittikten sonra çıkarabildi.

Siverek ilçe merkezine 50 kilometre uzaklıkta bulunan Çomaklı (Çabakçur) Mahallesi'nden, taşımalı eğitim kapsamında minibüs ile şehir merkezi ve Alagün'deki (Mixabî) okullara giden öğrenciler, aşırı yağışlar nedeniyle mağdur oldu.

Stabilize yollar çamur deryasına dönerken, çamura saplanan okul servisi öğrencilerin kendi çabalarıyla saplandığı yerden çıkarıldı.

Köy sakinlerinden Tamer Alhas, yollarının yapılması ile ilgili yetkili mercilerce defalarca başvuru yapmalarına rağmen kimsenin sorunlarıyla ilgilenmediğini ileri sürerek, "Hangi asırda yaşıyoruz. Birçok köyün yolu yapılmasına rağmen bizim yollarımız yapılmadı. Yağmur yağınca yollarımız çamur deryasına dönüyor. Okul servisi defalarca yolda kaldı. Öğrenciler yolda kalan minibüs ile uğraştığından dolayı okullarına geç kalıyor. Yetkililere çağrımız yolumuzun bir an önce yapılmasıdır." dedi.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 3372 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı