Delioğlu: Mevsimlik tarım işçileri ile ilgili söylediğim sözlerin arkasındayım

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, mevsimlik tarım işçileri ile ilgili kullanmış olduğu sözlerinden dolayı özür dileyecek bir durum olmadığını ifade etti.

Delioğlu: Mevsimlik tarım işçileri ile ilgili söylediğim sözlerin arkasındayım
07 Mart 2024 - 18:58
AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve AK Parti Şanlıurfa il Başkanı Ali İhsan Delioğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Şanlıurfa ziyareti ile ilgili basın mensupları ile bir araya geldi.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, canlı yayında mevsimlik tarım işçileriyle ilgili olarak sarf ettiği "Mevsimlik tarım işçileri tatil yapıyor" ​​açıklamasıyla ilgili soruyu cevapladı.
​​​​​​
Delioğlu, "Söylediğimin kelime kelime arkasındayım. Özür dileyecek bir şey yok. Bugün konuşsam yine aynı şeyi söylerim” dedi.

“Mevsimlik tarım işçilerin sosyolojisini onlarca kere araştırıp, üzerinde çalışma yaptık.” Diyen Delioğlu;

"Söylediğim her şeyin kelime kelime arkasındayım. Zira ben kendimi tarım işçilerinden ayrı gören biri değilim. Ben işçi emekçisiyim. Bütün hayatım çalışmakla geçti. Daha ötesini söyleyeyim. Partinin bana tahsis ettiği araç dışında benim aracım yok. İşçilerin neler yaşadığını kimse benim kadar bilemez.” Dedi.

"Bugün konuşsam yine aynı şeyi söylerim" Diyen İl Başkanı Delioğlu;

"Ne konuştuğum ortadadır. Eleştirenlere de tavsiyem şudur. Yürekleri varsa konuşmanın tamamını yayınlasınlar. O şekilde millet ne olduğunu görsün. İçinde bir cümle alınarak kimse bir şey elde etmez. Konuşmanın tamamı dinlenilirse muradımız anlaşılır. Bugün konuşsam yine aynı şeyi söylerim” Sözlerini kaydetti.
Bu haber 495 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti