DEVA Partisi'nde istifalar sürüyor

DEVA Partisi Şanlıurfa İl Kurucu Başkanı Ahmet Tüysüz'ün görevlerinden ve parti üyeliğinden istifa etmesinin ardından il ve ilçe teşkilatlarında birçok parti üyesi istifa etti.

DEVA Partisi'nde istifalar sürüyor
02 Ocak 2024 - 11:02
DEVA Partisi Şanlıurfa İl Kurucu Başkanı Ahmet Tüysüz'ün partideki görevlerinden ve parti üyeliğinden istifasının ardından partide sular durulmuyor.

Tüysüz'ün istifasının ardından il ve ilçe teşkilatlarında birçok parti üyesinin parti üyeliğinden istifa ettiği öğrenildi.

Hatırlanacağı üzere Tüysüz, 14 Mayıs Genel Seçimlerinde CHP listelerinden 3. sırada aday gösterildiğinden dolayı DEVA Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı görevinden istifa etmişti.

Seçimlerde milletvekili seçilemeyen Tüysüz, daha sonra yeniden il başkanlığı görevine dönmemişti. DEVA Partisi Genel Merkezi tarafından  Ahmet Tüysüz'ün istifasıyla boşalan koltuğa parti yöneticisi Mustafa Işık getirilmişti.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesinde DEVA Partisi'nde yaşanan istifaların ardından Parti Genel Merkezi'nin nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu.

Ahmet Tüysüz 1975 yılında Şanlıurfa’da doğdu. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Evli ve iki çocuk babasıdır.



GAPGündemi
 
Bu haber 530 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti