DİYANETİMİZE YAPILAN SALDIRI KABUL EDİLEMEZ

Din Bir-Sen Siverek Temsilciliği SON zamanlarda diyanet işleri başkanlığını hedef alan saldırıları kınadı.

DİYANETİMİZE YAPILAN SALDIRI KABUL EDİLEMEZ
18 Ocak 2016 - 17:17


Diyanet İşleri Başkanlığımız, kuruluşundan (3 Mart 1924) günümüze kadar ister ülke içerisinde, ister ülke dışında, islam aleminin her türlü maddi ve manevi ihtiyaçlarını karşılamıştır.

Başkanlığımız, bilhassa şuan da görev başında olan Başkanımız Prof.  Dr.  Mehmet Görmez din, dil, ırk, mezhep ve meşrep ayrımı yapmaksızın toplumda bir arada yaşama kültürü oluşturan bir kişiliğe sahiptir.

Dünyanın neresinde olursa olsun şarktan garba kadar tüm mazlumların yanında haksızların ve zalimlerin karşısındaki dik duruşuyla hiç kimseyi ötekileştirmeden daima evrensel bir barışın savunucusu olmuştur. Bu güne kadar Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanlığının vermiş olduğu fetvalar halkın tüm maddi ve manevi sorunlarına yanıt vermiş hiçbir zaman fetvalarında farklı düşüncelere mahal vermeden halkın arzu ve isteklerine değil,  Kur'an ve sünnet doğrultusunda  cevaplar verilmiştir.  Ama ne yazık ki son zamanlarda bilhassa seçim dönemlerinden başlayarak birileri tarafından düğmeye basılmış, medya aracılığıyla diyanet İşleri Başkanlığımızı hedef seçilmiş, dik duruşuyla bilinen Diyanet İşleri başkanımıza büyük bir algı operasyonu düzenlenmiştir. Herkes bunu net olarak bilsinki Diyanetimizin ve başkanımızın arkasındayız. Hiç kimseye meydanı bırakmayız. Başkanımız televizyon programlarında  reyting kaygısından uzak ibadeti bozan şeylerle beraber imanı bozan konulara el atmış halkı bu konularda bilinçlendirmiştir. Bugüne kadar Afrika halkının hiçbir sorununa el atılmamış, kendi kaderlerine terk edilmiş açlıkla ve susuzlukla mücadele veren halka gerek kurban etini ve gerekse halkın su ve diğer ihtiyaçlarını karşılamıştır. Gerekli yerlerde yetimhane okulları açılmıştır, yetim çocuklarımızın gururu  olmuştur.

Bugün bu algı operasyonları diyanetimizin üzerinden başkanımıza yapılıyorsa ve birileri rahatsızlık duyuyorsa demek ki başkanımızın istikameti doğrudur. Millet ve diyanet camiası olarak diyanetimizin ve başkanımızın  sonuna kadar arkasındayız.Herkes kendi haddini bilsin.Son olarak tekrar diyanet camiasına yapılan algı operasyonu şiddet ve nefretle kınıyoruz.


Bu haber 2232 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu