Doğum yardımları artırıldı: İlk çocuğa 5 bin lira destek
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2025 Aile Yılı münasebetiyle yaptığı açıklamada 3 çocuk ve sonrası için her ay 5 bin lira destek vereceklerini açıkladı.

Editör: Siverek Gençlik
13 Ocak 2025 - 16:09
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Doğum Yardımları” kapsamında, ilk çocuk için tek seferlik yardımı 5.000 TL’ye yükseltildiğini, 2. çocuk için her ay 1.500 TL, 3. çocuk ve sonrası için her ay 5.000 TL çocuk yardımını devreye alındığını açıkladı.
150 bin lira kredi desteği
Aile ve Gençlik Fonu" kapsamında hayata geçirilen ve ilk etapta deprem bölgesindeki illeri kapsayan "Evlenecek Gençlerin Desteklenmesi Projesi"ne artık tüm Türkiye’den başvurular başladı.
48 ay vadeli, 2 yıl geri ödemesiz ve faizsiz 150.000 TL kredi desteği sunan "Evlenecek Gençlerin Desteklenmesi Projesi"ne başvurularınızı e-Devlet Kapısı üzerinden kolayca yapabilirsiniz. Başvurular 18-30 yaş aralığı için kabul edilecek.
- Siverek'te 50 dönüm buğday tarlası yangında kül oldu!
- Siverek'te müteahhit inşaatta ölü bulundu
- Siverek’te yaz güvenli başladı: Yüzme havuzu hizmete girdi
- Şanlıurfa'da Siyonist işgalcilere tepki: STK'lardan 2 günlük açlık grevi
- Kaymakam Aydemir'den Vali Şıldak ve Başkan Gülpınar'a veda ziyareti
- Siverek Zabıtası'ndan LGS Öncesi İnşaatlara "Sessizlik" Uyarısı
- Siverek Olimpik Yüzme Havuzu sezonu açtı
- Aymaz: Siverek'te Göbeklitepe Benzeri 16 Neolitik Dönem Yeri Keşfedildi
- Siverek'te hafif ticari araç şarampole yuvarlandı, 2'si çocuk 4 yaralı!
- Şanlıurfa'da anız yangınları tehlike saçmaya devam ediyor
- Karadağ: Çiftçimizi bu belirsizlikte yalnız bırakmayacağız!
- Lavabo açıcı içen 3 yaşındaki çocuk 2 yıl sonra hayata döndü
FACEBOOK YORUMLAR