Dusak: Urfa ile ilgili gelişmeleri takip etmek asli görevimiz

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdurrahim Dusak, Şanlıurfa ile ilgili hiçbir gelişmeye duyarsız kalamayacağını ifade etti.

Dusak: Urfa ile ilgili gelişmeleri takip etmek asli görevimiz
06 Ağustos 2023 - 18:34
Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt'un görevden alınarak yerine Karaman eski Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu'nun getirilmesi kentte bazı çevrelerin tepkilerine neden oldu.

Sultanoğlu'nun Karaman'da bir vakıfta yaşandığı iddia edilen çocuk istismarı davasında isminin geçtiğini iddia eden başta Urfa Barosu olmak üzere bazı çevreler, atamanın iptal edilmesini istedi.

Sultanoglu ise bahsi geçen olayla herhangi bir ilişkisinin olmadığını belirterek hakkında asılsız iddialarda bulunanlarla ilgili hukuki haklarını kullanacağını açıkladı.

Kentte yaşanan bu olayla ilgili paylaşımda bulundugu ileri sürülen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdurrahim Dusak, "Şanlıurfa'mız ile ilgili olan önemli gelişmeleri, olumlu ya da olumsuz her yönüyle dikkatle incelemek ve titizlikle takip etmek, bizlerin asli görevidir.

Hemşehrilerimiz, gönüllerince müsterih olsunlar; çünkü bizler, şehrimizin değerlerini, kültürünü, birlik ve beraberliğini tehlikeye atabilecek hiçbir eyleme duyarsız kalmayacağız." dedi.
​​​​​​
www.siverekgenclik.com

Bu haber 713 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım