Emekliye bir defaya mahsus 5 bin lira ikramiye

Kabine toplantısının ardından açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdogan, emeklilere bir defaya mahsus 5 bin lira verileceğini açıkladı.

Emekliye bir defaya mahsus 5 bin lira ikramiye
09 Ekim 2023 - 21:39
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Emeklilerimizin çektiği sıkıntıları biliyorum. Kabine toplantımızda yaptığımız değerlendirmelerin ardından emeklilerimizi rahatlatacak yeni karar aldık. Emeklilerimize bir defaya mahsus olmak üzere 5 bin Türk Lirası ödemeyi yapmayı kararlaştırdık. Emekli olup, fiilen çalışmaya devam eden emeklilerimizi bu düzenlemenin dışında bırakıyoruz. Bu ödemeler Kasım ayının ilk yarısı itibariyle emeklilerimizin hesabına yatırılmış olacaktır. Yılbaşında emeklilerimizin durumunu tekrar gözden geçirip her türlü fedakârlığı sergileyeceğiz. Bu kararın hayırlı olmasını diliyorum. Türkiye büyüdükçe, güçlendikçe, zenginleştikçe ortaya çıkacak kaynağı milletimizin her kesimi ile paylaşma ilkemizi doğalgazdan, emekli maaşlarına kadar hayata geçirmeyi sürdüreceğiz.

Yılbaşında emeklilerimizin durumunu tekrar gözden geçirip her türlü fedakarlığı sergileyeceğiz. Bu kararın hayırlı olmasını diliyorum. Türkiye büyüdükçe, güçlendikçe, zenginleştikçe ortaya çıkacak kaynağı milletimizin her kesimi ile paylaşma ilkemizi doğal gazdan, emekli maaşlarına kadar hayata geçirmeyi sürdüreceğiz. " dedi.

Bu haber 352 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım