Aymaz'dan Baydilli'ye teşekkür plaketi

SiVİL-DER Fahri Başkanı Koçali Aymaz, yaptığı çalışmalardan dolayı Ayvanat Kadın Kültür Merkezi Birim Sorumlusu Dila Baydilli'ye plaket takdim etti.

Aymaz'dan Baydilli'ye teşekkür plaketi
10 Ekim 2023 - 09:59



SiVİL-DER Fahri Başkanı Koçali Aymaz, Ayvanat Kadın Kültür Merkezi Birim Sorumlusu Dila Baydilli'ye plaket takdim etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Aymaz, "Sizlere, kadınların yaşam kalitesini yükseltmeye yönelik sarsılmaz çabanız ve bu değerli amacı gerçekleştirmek adına sunduğunuz eşsiz hizmetler için içtenlikle teşekkür etmek istiyorum. Merkeziniz, kadınlar için sadece bir eğitim ve etkinlik alanı değil, aynı zamanda kendilerini özel ve değerli hissedebilecekleri bir sığınak haline gelmiştir.

Nitelikli eğitimler, psikolojik destek hizmetleri, aile içi iletişim seminerleri ve geleneksel sanatlara dair faaliyetlerle kadınlarımızın sosyal, kültürel ve ekonomik alanda gelişimlerine katkıda bulunuyorsunuz. Aynı zamanda, merkezde oluşturduğunuz bu özel ortam sayesinde, kadınlarımızın sosyal ve ekonomik sıkıntılardan uzaklaşarak daha mutlu ve huzurlu bir yaşama kavuşmalarına olanak tanıyorsunuz.

Bu değerli misyonunuzda gösterdiğiniz özveri, çalışkanlık ve samimiyet için sizlere minnettarım. Ayvanat Kadın Kültür Merkezi'nin kadınlarımız için sunduğu bu kıymetli fırsatlar ve hizmetler için teşekkürlerimi sunarım.

Ziyaretlerimde Merkezinizin düzenlenmesinden çalışmalarına, birlik beraberlik içerisindeki sıcak atmosferine, kursiyer bayanların çocuklarına gösterdiğiniz sıcak ilgi ve sevgiye, üretimde yaptığınız yeniliklerle Merkeze ve kursiyerlerinize kattığınız ekonomik değerlerle hayranlık uyandırdığınız için sizi gönülden kutlar şükranlarımı sunarım." dedi.

 
Bu haber 594 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti