Emin Yetim, Üniversite öğrencilerine misafir oldu

Emin Yetim, Üniversite öğrencilerine misafir oldu
27 Nisan 2023 - 14:57
İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim, bir öğrenci evine konuk olarak katılarak öğrencilerin sorunlarını evlerinde dinledi.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Milletvekili seçim çalışmaları kapsamında farklı kesim ve insanlarla bir araya gelen İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim. Harran Üniversitesinde okuyan öğrencilerin evlerine misafir oldu.

Seçim çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam eden İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim’in son durağı Harran Üniversitesinde okuyan öğrenciler oldu. Harran Üniversitesinin farklı bölüm ve sınıflarında okuyan öğrencilere misafir olan İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim, burada ülkenin geleceği olan gençler için bu yolda çıktıklarını ifade ederek, gençlerinde bu ülkenin geleceği adına söz sahibi olmaları için gece gündüz çalışmalarını gerektiğini ifade ederek gençlerle uzun süre sohbet etti. 

İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim, Bir iş adamı olarak her zaman birçok öğrencinin hem maddi hem de manevi olarak yanında olduklarını ifade ederek, inşallah bundan sonra da her zaman yanlarında olacaklarını söyleyerek öğrencilerle samimi bir ortamda sohbet ederek sorunlarını dinledi.



İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim, daha sonra mutfağa geçerek öğrencilere kendi elleriyle çay demleyerek onlarla sohbet etti.

Bu haber 620 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Mehmet Kuş Eyyübiye Millet Bahçesi'nde İncelemelerde Bulundu
Başkan Mehmet Kuş Eyyübiye Millet Bahçesi’nde İncelemelerde...