Urfa'da okul bahçesinde silah patladı: 3 yaralı

Şanlıurfa'da okulu silahla basan lise öğrencisinin ateş açması sonucu 3 kişi yaralandı.

Urfa'da okul bahçesinde silah patladı: 3 yaralı
27 Nisan 2023 - 15:24
Olay, Özel Cezeri Akademi ve Teknoloji Meslek Teknik Anadolu Lisesi'nde yaşandı.

İddiaya göre, okula sigara ile girmek isteyen lise öğrencisi İ.D. (16) içeri alınmayınca bir süre sonra pompalı tüfekle okula geldi.

Okulun bahçe kapısını tekme ile kıran İ.D.'nin hedef gözetmeksizin ateş açması sonucu okulun müdür yardımcısı S.A., okulun güvenlik görevlisi G.M. ve okulda öğrenci olan H.A. yaralandı.

Yaralılar, 112 acil servis ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

İ.D. polis tarafından suç unsuru tüfekle gözaltına alındı.

Olayla ilgili Valilikten açıklama

Valilik açıklamasında, "27 Nisan 2023 günü, Özel Cezeri Akademi ve Teknoloji Meslek Teknik Anadolu Lisesinde meydana gelen ateşli silahla yaralama olayı ile ilgili olarak; okul öğrencilerinden İ.D. (16) isimli şahsın okula sigara ile girmek istediği, ancak okul yetkilileri tarafından okula alınmadığı belirlenmiştir. Yaşı küçük bu şahsın okuldan ayrılarak bir süre sonra elinde pompalı tüfekle geri döndüğü, ayağı ile okulun bahçe kapısını kırdığı, daha sonra hedef gözetmeksizin güvenlik kulübesine ateş ettiği olayda okulun müdür yardımcısı S.A., okulun güvenlik görevlisi G.M. ve okulda öğrenci olan H.A.’nın saçma ile yaralandığı tespit edilmiştir." denildi.

Açıklamanın devamında İ.D.'nin suç unsuru tüfekle birlikte olay yerinde yakalandığı, Çocuk Şube Müdürlüğü ve Sarayönü Polis Merkezi Amirliğince olayla ilgili tahkikata başlatıldığı ifade edildi.

www.siverekgenclik.com

 
Bu haber 1114 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı