Erdoğan il olmak arzusu ile yanıp tutuşan Sivereklileri üzdü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Şanlıurfa 6'ncı Olağan İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, pankart açıp, il olma talebini dile getiren Sivereklilere, “Siverek il olsun, Suruç il olsun, Viranşehir il olsun, Ceylanpınar il olsun, bırakın bunları” dedi.

Erdoğan il olmak arzusu ile yanıp tutuşan Sivereklileri üzdü
26 Şubat 2018 - 09:07





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Şanlıurfa 6'ncı Olağan İl Kongresi'ne katıldı.

GAP Arena Salonunda gerçekleştirilen kongrede partililere hitapta bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında Türkiye'nin, bugün de yine Şanlıurfa'nın hemen yanı başında benzer oyunlarla, benzer tezgâhlarla karşı karşıya olduğunu söyleyerek, "Dün, güya müttefiklerin güvenliğini tehdit eden bir durum ortaya çıktığı için bölgeye gelenler, bugün de terör örgütleri bahanesiyle aynı işgalin peşindedirler. Dün, buralara geldiklerinde yıllarca bu ülkenin ekmeğini yemiş, suyunu içmiş kimi hainlerin desteğini yanlarında bulanlar, bugün de benzer şekilde terör örgütleriyle al takke-ver külah ilişkisi içindedir. Urfalılar bu haksızlığa dün de razı olmamıştı, bugün razı olmuyor. Onun için de ne terör örgütleri ne de onları maske gibi kullananlar bu topraklarda karşılık bulmuyor, bulamayacak." dedi.

Erdoğan il olmak isteyen Sivereklilere gaza gelmeyin dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Şanlıurfa 6'ncı Olağan İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, pankart açıp, il olma talebini dile getiren Sivereklilere, “Değerli kardeşlerim! Ne dedik; bir olacağız, ne dedik diri olacağız, ne dedik iri olacağız, ne dedik kardeş olacağız, ne dedik Türkiye olacağız. Gençler! birilerinin sizlere söylediği dediği gibi Siverek il olsun, Suruç il olsun, Viranşehir il olsun, Ceylanpınar il olsun, bırakın bunları, Şanlıurfa, Şanlıurfa olsun. Buna bakalım diğerlerinin hepsi gaz. Bütün mesele Şanlıurfa’mızı, Şanlıurfa yapmak mı? Yapıyor muyuz? buna bakalım. Diğerlerinin hepsi bakıyorsunuz birileri gaz veriyor. Bu gazlara gelmeyin. Şanlıurfa’yı, Şanlıurfa yapıyor muyuz? yaptık. Geldiğimizinden bu yana şanlıurfa’ya tarihinde yapılmayan yaptırımları yaptık mı? Yaptık. Yine yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Erdoğan’ın konuşması yüzlerce konvoyluk araçlarla kongreye katılmak üzere Şanlıurfa'ya gelen Sivereklileri hayal kırıklığına uğrattı.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 4242 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması