ESKİ VALİ CELALETTİN GÜVENÇ SİVEREK'TE

Şanlıurfa Eski valisi, Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç Siverek'te

ESKİ VALİ CELALETTİN GÜVENÇ SİVEREK'TE
20 Aralık 2013 - 12:42

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç AK Parti Tanışma Toplantıları kapsamında Siverek İlçesini ziyaret etti. Güvenç'e AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez eşlik etti.

Güvenç, Şirinkuyu mahallesindeki Eyüp Cenap Gülpınar Gençlik Merkezi önünde partililer tarafından karşılandı. Açılış konuşmasının yapan Ak Parti Siverek İlçe Başkanı İlhan Çelik, Güvenç’in teşkilat mensupları ile tanışmak için ziyarete geldiğini belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.



Güvenç ise yaptığı konuşmasında artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını, kapalı bir toplum olmadıklarını belirtti.AK Parti iktidarıyla 2002 yılında AK bir sayfa açarak, şeffaf yönetim anlayışı getirdiklerini ifade eden Celalettin Güvenç, eskisi gibi milletin iradesi üzerine ipotek koyulamadığını söyleyerek, bu anlayışla devam ettiğini söyledi.

Anadolu’da dalga dalga barış, kardeşlik, hürriyet, özgürlük demokrasi rüzgarlarının estiğinden bahseden Güvenç, “Devlet, tüm kurumları ve siyasiler artık milletin emrindedir. Halk artık kendisini yalnız, kimsesiz his etmiyor. Bu anlayışla iki buçuk yıldır çalışıyoruz. Vatandaşımızın ne sorunu olursa olsun, bizlere rahatlıkla ulaşıp anlatabiliyorlar. İstişareyle vatandaşın sorunlarına çözüm üretmeye çalışıyoruz” dedi.

30 Kasım 2013 tarihinde Şanlıurfa Valiliği görevinden istifa eden Celalettin Güvenç, Başbakan Recep Tayip Erdoğan tarafından 3 Aralık 2013 tarihinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanmıştı.

Güvenç ilçe yönetimleri ile tanışma kapsamında Harran, Akçakale, Bozova, Suruç, Halfeti, Ceylanpınar, Viranşehir, Birecik, Hilvan ilçelerini ziyaret etti.


Bu haber 3680 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x