Eyyübiye Parklarında Sonbahar Çalışması

Şanlıurfa genelinde etkili olan kavurucu yaz sıcaklarından kaçanların huzurla vakit geçirdiği Eyyübiye’deki parklar, sonbaharın gelmesiyle bakıma alındı.

Eyyübiye Parklarında Sonbahar Çalışması
26 Eylül 2023 - 14:59

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un talimatlarıyla, ilçe genelindeki parklarda kapsamlı bir çalışma başlatan Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, yapısal ve bitkisel peyzaj düzenlemelerini bir an önce tamamlamak için kolları sıvadı.

Yaz boyunca vatandaşların kullanımı nedeniyle tahrip olan çim zeminler, bitkisel peyzajlar ve sert zeminlerde yenileme çalışması başlatan ekiplerin faaliyetlerinin güz ve kış ayları boyunca devam edeceğini belirten yetkililer, ilçedeki tüm parkların baharla birlikte yeniden dolup taşacağını ifade ettiler.

Eyyübiye Belediyesi’nin parklarda başlattığı yenileme, tamir ve bakım çalışmalarını takdirle karşılayan vatandaşlar da Başkan Mehmet Kuş’a ve çalışanlara teşekkür etti.

Eyyübiye Belediyesi, ilçe genelindeki parkların bakım, onarım ve yenileme çalışmalarında kendi atölyesindeki araç gereçleri kullanıyor. Parklardaki kamelya, bank ve benzeri açık hava mobilyaları da yine belediyenin kendi atölyelerinde hem üretiliyor hem de tamir ediliyor.


 
Bu haber 153 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti