Eyyüp Cenap Gülpınar vefatının 11. yılında unutulmadı

TBMM Başkan vekilliği ve Devlet Bakanlığı gibi görevlerde bulunan Siyasetçi Eyyüp Cenap Gülpınar vefatının 11. yılında özlemle ve hayırla anılıyor.

Eyyüp Cenap Gülpınar vefatının 11. yılında unutulmadı
13 Mayıs 2023 - 12:44
18, 19, 20, 21 ve 23. Dönem Şanlıurfa Milletvekilliği, TBMM başkanvekilliği ile Devlet Bakanlığı yapmış, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili M. Kasım Güpınar'ın babası Siyasetçi Eyyüp Cenap Gülpınar, vefatının 11. yılında hayırla anılıyor.

14 Mayıs 2012 tarihinde kalp krizi sonucu vefat eden Gülpınar, binlerce kişinin katıldığı cenaze töreniyle Siverek Gülpınar Mahallesi'nde son yolculuğuna uğurlanmıştı.

Gülpınar, vefatının 11. Sene-i devriyesinde unutulmadı.

Gülpınar'ın vefatı yayımlanan bazı sosyal medya mesajları:

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül:
"TBMM Başkanvekilliği ve Devlet Bakanlığı gibi zorlu görevler üstlenen hemşehrimiz Sayın Eyyüp Cenap Gülpınar'ı vefatının 11. senesinde saygı ve rahmetle anıyorum."

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak
Eski Devlet Bakanı, TBMM Başkanvekili Saygıdeğer büyüğümüz Merhum Sayın Eyyüp Cenap Gülpınar'ın vefatının sene-i devriyesinde rahmet ve minnetle anıyorum.

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık:
TBMM Başkanvekilliği ve Devlet Bakanlığı gibi görevler üstlenmiş hemşehrimiz Sn. Eyyüp Cenap Gülpınar'ı vefatının ölüm yıl dönümünde rahmetle ve minnetle anıyorum. Makamı Alî, mekânı cennet olsun inşallah.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci:
"Devlet eski Bakanımız, değerli büyüğümüz merhum Sn. Eyyüp Cenap Gülpınar'ı vefatının 11. sene-i devriyesinde rahmet, minnet ve dualarla yâd ediyorum. Yüce Rabbim, mekanını cennet, makamını âli eylesin."

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli:
"Devlet Bakanlığı, TBMM Başkanvekilliği görevlerinde bulunmuş, Şanlıurfa eski Milletvekilimiz merhum Eyyüp Cenap Gülpınar'ı vefatının sene-i devriyesinde saygı ve rahmetle anıyorum."

www.siverekgenclik.com

 
Bu haber 1150 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu