FARUK ÇELİK "BÎTİK'İN TÜM SORUNLARI BİTECEK"

Taşıkara (Bitik) Köyünü ziyaret eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik köy sakinlerinin sorunlarını dinleyerek, sorunları çözme sözü verdi.

FARUK ÇELİK "BÎTİK'İN TÜM SORUNLARI BİTECEK"
06 Ekim 2013 - 19:56

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik 32 derslikli Siverek Ortaokulunun temel atma törenine katıldıktan sonra, Yenişehir Mahallesinde yapımı tamamlanan yarı olimpik yüzme havuzunun açılış törenine katıldı.

Çelik Siverek’teki temaslarının ardından ilçeye 30 kilometre uzaklıkta bulunan Taşıkara (Bitik) Köyü’nü ziyaret etti.Burada köy sakinlerine hitap eden Çelik, yaptıkları çalışmaları hakkında köy sakinlerine bilgi verdi. Çelik, “Siverek’te 140 kilometre beton, 144 kilometre ise stabilize yol yapıldı. Bu yolların yapımı halen devam ediyor. Şanlıurfa yalnız Siverek’ten ibaret değil, 9 tane daha ilçesi var, aynı zamanda Şanlıurfa’nın merkezi var. Tüm bu yatırımların hızla artması için, komşu illerin gerisinde kalmamak için, Gaziantep’e yetişmek için büyük bir gayret içindeyiz. Şanlıurfa’ya 2 sene içerisinde 8 katrilyonluk yatırım yapıldı. Bunlar devam edecek. Son 3 ay içerisinde 200 okulun temelini attık, bunun 56’si Siverek’e ait, böyle bir çalışma içerisindeyiz” dedi

Çelik’in konuşmasının ardından söz alan Köy sakinleri köylerine ilk kez bir bakanın geldiğine dikkat çekerek sorunları hakkında Çelik’i bilgilendirdi. Çelik’in köy sakinlerinin sorunlarını dinledikten sonra sorunların çözüme kavuşması için çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

Çelik, daha sonra köy taziye evine geçerek, köy sakinleri tarafından ikram edilen Siverek Narı, üzümü ve inciri yedi.

Çelik ve yanındaki heyet daha sonra köyden ayrıldı.












Bu haber 4291 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te elektrik akımına kapılan şahıs hayatını kaybetti
Siverek'te elektrik akımına kapılan şahıs hayatını kaybetti
Siverek'te çok sayıda silah ele geçirildi
Siverek'te çok sayıda silah ele geçirildi