FEN LİSESİNDEN 2. BAŞARI VE MOTİVASYON SEMİNERİ

Siverek Prof. Dr. Abdulkadir Karahan Fen Lisesi tarafından “Başarı ve Motivasyon” konulu seminer düzenlendi.

FEN LİSESİNDEN 2. BAŞARI VE MOTİVASYON SEMİNERİ
01 Nisan 2015 - 06:13

Siverek Prof. Dr. Abdulkadir Karahan Fen Lisesi tarafından El-Cabir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda “Başarı ve Motivasyon” konulu seminerin ikincisi düzenlendi.

Seminere Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Başkan Yardımcısı Hasan Postacı, okul öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. Abdulkadir Karahan Fen Lisesi Mahmut Hanpolat, seminerin amacının öğrencileri motive etmek, öğrencilere başarının yollarını göstermek olduğunu kaydetti.

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz düzenlenen etkinlikte öğrencilere başarılı olmanın yolunun çalışmaktan geçtiğini başarının sırrını öğrencilere öğütler vererek anlatarak konuşmasında şunları kaydetti: 'Bu etkinlikte sizlere bir araya gelmek benim için bir mutluluktur, bende bir eğitimci olarak sizlere tavsiyem başta öğrencilik hayatınızda başarılı olmanın tek yolu çalışmak ve arkadaş çevrenizi iyi seçmekten geçer. Ancak eğitim hayatınızda bir hedef için mücadele etmeniz gerekir, hedef seçilmeksizin hiç bir başarı elde edilemez. Siverek kenti daha önceki yıllarda eğitim seviyesi olarak ilçe bazında çok yüksek düzeydeydi, ben sizlerin de geçmiş kuşaklarda olduğu gibi gelecek kuşaklara bu başarımızı taşıyacağınıza inancım tamdır. Derslerinizde başarılı olmanın tek hedefi çalışmak olacaktır. Çalışmadan hiç bir sorunu ve başarıyı yakalamanız mümkün değil, ikinci tavsiyem anne ve babanıza saygı duyun, onları kendi başarınızla ödüllendirin. Ancak o zaman topluma ve insanlığa hizmet etmiş olacaksınız'' dedi. Etkinlik öğrencilerin sorularıyla devam etti. Etkinlik sonunda Fen Lisesi Müdürü Mahmut Hanpolat tarafından etkinliğe katkı sunarak öğrencileri bir araya gelen deneyimlerini ve başarılarını öğrencilerle paylaşan Belediye Başkanı Resul Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Hasan Postacı'ya kitap armağan etti.

Eyüp Sarı / www.siverekgenclik.com







Bu haber 2367 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek