FİKRET ASLANPARÇASI GÜVEN TAZELEDİ

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Eğitim Bir-Sen Siverek Temsilciliği'nin yönetim ve delege seçimi yapıldı. Oylama sonunda Fikret Aslanparçası yeniden Eğitim Bir-Sen İlçe temsilcisi seçildi.

FİKRET ASLANPARÇASI GÜVEN TAZELEDİ
29 Eylül 2014 - 07:08

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Eğitim Bir-Sen Siverek Temsilciliği'nin yönetim ve delege seçimi yapıldı. Oylama sonunda Fikret Aslanparçası yeniden Eğitim Bir-Sen İlçe temsilcisi seçildi.


Siverek Kız Meslek Lisesi'nde saat 10.00'da başlayan oy verme işlemleri saat 16.00'da sona erdi.  İki liste halinde girilen seçimlerde Eğitim Bir-Sen Siverek Temsilcisi Fikret Aslanparçası ile 1999 - 2008 yılları arasında Eğitim Bir-Sen Siverek Temsilciliği yapan Mehmet Hacı Lale yarıştı.


Oy verme işlemlerinin saat 16.00 sona ermesiyle birlikte oy tasnif işlemlerine geçildi.478 üyenin katıldığı seçimlerde Fikret Aslanparçası 338, Mehmet Hacı Lale ise 135 oy aldı. 5 üyenin oyu ise geçersiz sayıldı.Seçim sonuçlarının ardından Fikret Aslanparçası yeniden ilçe temsilcisi seçilerek güven tazeledi.





Seçimin ardından sonuçları değerlendiren Fikret Aslanparçası destek veren, vermeyen herkese teşekkür ederek, "Dün yapılan ve çok güzel bir havada geçen seçimimize, olumsuz hava şartlarına rağmen il dışına tayini çıkan ve oy kullanma hakları olan üyelerimizin de göz önünde bulundurulmasıyla %87'lik yoğun bir katılım oranıyla katılım gösteren tüm üyelerimize yönetim kurulumuz ve delegelerimiz adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum.


Seçim sürecini değerlendiren Aslanparçası, " Camiamıza yakışan olgunlukta geçen bir seçim sürecini bize yaşatan Hacı Lale başkanımıza ve ekibine eleştiri ve temennilerinin dikkate alınacağını ifade ederek teşekkür ediyorum. Seçimimize gözlemci olarak katılan Hak-İş Siverek Yöneticilerinden Sayın Hüseyin Balıkçı'ya, Sağlık-Sen Siverek Temsilcisi sayın Sefer Şenateş ve yönetimine, Memur-Sen-Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa Başkanı sayın İbrahim Coşkun ve yönetimine, bizzat ya da telefonla arayarak başarı dileklerinde bulunan ve seçim sonrasında tebriklerini ileten tüm dostlarımıza camiamız adına yürekten teşekkür ediyorum.  


Seçim sürecine eğitim ile alakalı olmayan kişilerin müdahil olmak istediğine dikkat çeken Aslanparçası, "Seçimin sonucuna müdahele anlamında eğitim camiası dışından, bizzat üyelerimizi arayarak seçimin sonucuna müdahele ederek sendikayı dizayn etmek isteyenlere rağmen sağduyuyu elden bırakmayarak sorumluluk yükünü yüklenmekten çekinmeyen ve canla başla çalışarak oyunları boşa çıkaran dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bize yüklenen sorumluluğun farkında olarak hiç kimseyi ötekileştirmeden, üyelerinin özlük haklarını en üst düzeyde savunan, değerler sendikacılığını asla elden bırakmayan ve sosyal sorumluluk projelerine kulak tıkamayan ve gücünü yalnız ve ancak üyelerinden alan proaktif bir anlayışla sendikacılık yapmaya devam edeceğimize kimsenin şüphesi olmasın.Seçim sonucunun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.



Yeni Yönetim Kurulu ve Delege Listesi


1.Fikret Aslanparçası

2.Davut Alhas

3.Hakan Çiftel

4.Çetin Eskin

5.Mehmet Ali Gedikli

6.Mustafa Karael

7.Abdullah Konak

8.Mehmet Emin Bilgen

9.Mustafa Candan

10.Hamit Çakmak

11.Mahmut Hanpolat

12.Kenan Göçmüş

13.Fethi Karaburç

14.Nedim Konurhan

15.Tuba Ökenek

16.Hasan Rüzgar

17.Faruk Firaz Yıldırım


www.siverekgenclik.com


Bu haber 4608 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu