GENÇLİK MERKEZİNDE YAZ KAYITLARI BAŞLADI

“SEYYAH-ULU ÇINARIN İZİNDE” VE YAZ KURSLARI KAYIT BAŞVURULARI BAŞLADI

GENÇLİK MERKEZİNDE YAZ KAYITLARI BAŞLADI
13 Haziran 2013 - 16:03

Yıl içerisinde “SEYYAH-Bizim İller” projesi kapsamında 240 öğrenciyi Şanlıurfa-Harran-Göbeklitepe-Balıklıgöl gezisine götürdüklerini belirten Eyyüp Cenap Gülpınar Gençlik Merkezi müdürü Fikret Aslanparçası, “SEYYAH-Ulu Çınarın İzinde” projesi kapsamında, 21 Haziran–5 Eylül 2013 tarihleri arasında bakanlığımızca, 14-22 yaş grubu gençlerimizin yaşadıkları illerden ülkemizin farklı illerine seyahat etmelerini, akranlarıyla tanışmalarını ve kaynaşmalarını sağlamak amacıyla hazırlanmış bir hareketlilik projesinin uygulanacağını ifade etti.

Aslanparçası,SEYYAH Projesine katılım başvuruları www.seyyah.gsb.gov.tr adresinden alınacaktır. Ayrıca, Gençlik merkezimizden de bireysel başvurular dikkate alınacaktır. Her il ve dönem için sınırlı bir kontenjan verilmiş olup gençleri www.seyyah.gsb.gov.tr adresinden, tercih edecekleri il ve dönemleri belirleyerek SEYYAH Projesine katılmaya davet etti.

Proje kapsamında Konya,Bursa,Antalya,İzmir,Erzurum,Kayseri illeri arasından tercihte bulunulacağını,projeye katılan gençlerden kayıt, konaklama, yemek vb. ücretinin alınmayacağını ve projeye katılımın tamamen ücretsiz olduğunu dile getiren Aslanparçası, ayrıca okulların tatile girmesiyle beraber Siverek Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle karate, tekvando, futbol, satranç,voleybol,basketbol,masa tenisi,badminton,yüzme, resim,gitar,bağlama, ,bilgisayar,İngilizce kurslarının açılacağını duyurdu.Kurs kayıtları Eyyüp Cenap Gülpınar Gençlik Merkezi ve Halk Eğitim Merkezinde yapılacaktır.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 4677 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu