Gölette kaybolan gençleri arama çalışmaları sürüyor

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde gölette balık tutmak için bindikleri teknenin devrilmesi sonucu kaybolan 2 genci, arama çalışmaları 3'üncü gününde de devam ediyor.

Gölette kaybolan gençleri arama çalışmaları sürüyor
19 Mart 2021 - 09:50

Karacadağ Soydan kırsal mahallesinde, balık tutmak amacıyla açıldıkları teknenin alabora olup devrilmesinin ardından göletin karanlık sulardan kaybolan 2 genci, arama çalışmaları 3'üncü gününde gelen takviye ekipler eşliğinde sürüyor.

Diyarbakır, Adıyaman ve Şanlıurfa illerinden gelen su altı arama kurtarma ekipleri, dün akşam olumsuz hava şartlarından dolayı ara verilen arama kurtarma çalışmalarına sabah saatlerinde yeniden başladı.

Olay, Karacadağ bölgesinde bulunan Soydan kırsal mahallesinde meydana gelmişti.

Edinilen bilgilere göre,  arkadaşları ile piknik yaptıktan sonra gölette balık tutmak isteyen gençlerin bindikleri tekne fırtınadan dolayı alabora olarak devrilmişti.

Teknenin devrilmesi sonucu Jiyan Kengiş (19) ve Ahmet Mindeş (22) gölette bir anda kaybolurken, Mahmut Kengiş (25) ise kendi imkânları ile yüzerek göletten çıkmayı başarmıştı.

Olayın ardından Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı su altı arama kurtarma polisleri ve AFAD ekipleri, gölet içinde arama çalışması başlatmıştı.

Dün akşam olumsuz hava koşullarından dolayı ara verilen arama çalışmaları bu sabah saatlerinde çevre illerden gelen takviye ekipler desteğiyle yeniden başladı.(İLKHA)


Bu haber 5936 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...