Şanlıurfa'da PKK operasyonu:14 gözaltı

Şanlıurfa merkez, ilçeleri ve İstanbul'da düzenlenen operasyonda sosyal medya hesapları üzerinden PKK propagandası yaptığı iddiasıyla 14 şüpheli gözaltına alındı.

Şanlıurfa'da PKK operasyonu:14 gözaltı
18 Mart 2021 - 18:06

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "PKK'nın eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalarda; PKK örgütü içerisinde eğitim alarak kırsal alanda faaliyet yürütüp, deşifre olmadan ülkemize illegal yollardan geri döndüğü şeklinde haklarında bilgiler bulunan ve sosyal medya hesapları üzerinden silahlı terör örgütü propagandası yaptığı yönünde haklarında ihbar ve tespit bulunan şahısların yakalanmalarına yönelik 18 Mart 2021 günü yapılan eş zamanlı operasyon düzenlenmiştir." denildi.

Yapılan operasyonlarda Şanlıurfa merkez ve ilçelerinde 12, İstanbul'da 2, olmak üzere 14 şahıs yakalanarak gözaltına alındığı ifade edildi.

Şahısların adreslerinde yapılan aramalarda bir adet tabanca,  bir adet şarjör, 150 adet fişek, bir adet av tüfeği, bir adet kartuş ve çok sayıda dijital materyal ele geçirildiği belirtildi. (İLKHA)


Bu haber 2615 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü