Halfeti'de marinada bakım çalışması yapıldı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, turizm sezonu dolayısıyla tarihi ve turistik alanlarda temizlik, dezenfekte ve çevre düzenlemesinin yanı sıra her yıl binlerce yerli ve yabancı turistin uğrak yeri olan Güneydoğu'nun "Saklı Cenneti Halfeti' deki marinada bakım onarım çalışması başlattı.

Halfeti'de marinada bakım çalışması yapıldı
19 Haziran 2021 - 16:48

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı İç Sular Şube Müdürlüğü ekipleri Halfeti'ye gelen yerli ve yabancı turistlerin daha modern, güvenilir ve konforlu bir ulaşım imkânından faydalanabilmeleri amacıyla karagül diyarı Halfeti’de bir takım çalışma başlattı.


Özellikle tekne turlarına olan ilginin artması ve vatandaşların marinada daha güvenilir bir gezinti yapmasını planlayan büyükşehir belediyesi, batık şehre güvenlik kameraları ve güneş enerjisi ile çalışan aydınlatma direklerini monte ederek güven ve huzuru bir arada sunuyor.

Halfeti ilçesinde tekne turları düzenleyen turizmciler de yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek turizm sezonunda marinada yapılan iyileştirmeler ve her yerin güvenlik kameraları ile daha güvenli hale getirilmesinden dolayı emeği geçen herkese teşekkür etti.

Öte yandan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi turizm sezonu için gerekli olan tüm hazırlıklarını tamamlayarak Şanlı şehre gelecek turistleri ağırlamanın heyecanını yaşıyor.

Bu haber 580 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek