Haliliye'de bayram öncesi kapsamlı denetim

Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Kurban Bayramı öncesi şeker, çikolata ve tatlı satışı gerçekleştiren işletmelere yönelik kapsamlı denetim gerçekleştirdi.

Haliliye'de bayram öncesi kapsamlı denetim
25 Haziran 2023 - 17:08


Zabıta Müdürlüğü, Kurban Bayramı öncesi gıda satışı yapan iş yerlerine yönelik denetimlerini artırdı.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerini devam ettiren Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, rutin denetimlerin yanında Kurban Bayramı öncesi kuruyemiş, şekerleme ve tatlı satan işletmelere yönelik hijyen, ruhsat ve gramaj denetimi gerçekleştirdi. Bayram öncesi vatandaşların yoğun şekilde alışveriş yaptığı işletmelere giden ekipler, imalat ve satış yerlerinde hijyen denetimini sağladı. İşletmelerin, vatandaşların mağdur olmaması için gerekli kurallara uyması gerektiğini belirten ekipler, yapılan denetim esnasında hiçbir olumsuzluğa rastlamadı. Vatandaşların sağlığını öncelik eden işletmelere teşekkür eden ekipler, denetimlerin bayram boyunca süreceğini ifade etti. 

Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise vatandaşların olumsuzları “444 22 63” numaralı İletişim Merkezi aracılığıyla iletebilecekleri kaydedildi.

Bu haber 405 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti