Haliliye zabıtası unlu mamullerini denetledi

Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, unlu mamullerine yönelik yaptığı denetimlerde başta hijyen olmak üzere ruhsat ve gramaj kontrollerini sağlamaya devam ediyor. 

Haliliye zabıtası unlu mamullerini denetledi
18 Ağustos 2023 - 14:24
Zabıta Müdürlüğü, gıda satışı yapan iş yerlerinin hijyen standartlarını korumasını sağlamak amacıyla denetimlerini hummalı bir şekilde devam ettiriyor.

Zabıta Müdürlüğüne bağlı 2’nci ve 3’üncü Bölge Amirlikleri, vatandaşların sağlığını korumaya yönelik yaptıkları denetimlerini unlu mamullerinde sürdürdü. İlçe genelindeki unlu mamullerine yönelik yapılan denetimlerde başta işletmelerin mutfakları olmak üzere hijyen ve temizlik kontrolleri sağlandı. Vatandaşların yoğun şekilde hizmet aldıkları unlu mamullerinde ekmek ve hamur ürünlerinin hazır hale getirildiği alanları inceleyen ekipler, gıda ürünlerinin açıkta korunmaması için uyarılarda bulundu. Gramaj ve ruhsat denetimi de yapan ekipler, vatandaşların sağlığını tehdit edecek şekilde ürünleri saklayan ve hijyen koşullarını sağlamadığı tespit edilen işletmelere yönelik cezai işlem uygulanacağını ifade etti.

Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; vatandaşların karşılaştıkları olumsuzlukları “444 22 63” numaralı Haliliye Belediyesi İletişim Merkezine bildirmeleri halinde, denetimlerin anında yapılacağı belirtildi.
Bu haber 298 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti