Eyyübiye'de Kayıtlar Başladı

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un, gençlerin eğitimde başarılı olması için büyük önem verdiği sınav hazırlık merkezlerinde lise öğrencilerine yönelik yaz kursları devam ederken, yeni dönem üniversiteye hazırlık kursu kayıtları da başladı.

Eyyübiye'de Kayıtlar Başladı
18 Ağustos 2023 - 14:02
Şanlıurfa’da özel ders almaya veya özel dershanelere gitmeye maddi imkânı olmayan gençlere, özel dershane kalitesinde üniversiteye hazırlık kursları veren Eyyübiye Belediyesi Onikiler ve Yenice Sınav Hazırlık Merkezi’nde 2023-2024 dönemi için kayıtlar başladı.

Eyyübiye gençlerinin hizmetine sunulan ve yaklaşık 500 öğrencinin faydalandığı sınav hazırlık merkezlerinde, üniversite adayları için gerekli olan tüm ders materyalleri ve deneme sınavları Eyyübiye Belediyesi tarafından karşılanıyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi’nin görevlendirdiği alanında uzman öğretmenler nezaretinde üniversite sınavlarına hazırlanan gençlere, sınav hazırlık merkezlerinde ders saatlerinin dışında etüt imkânı da sunuluyor.

İnternet erişimi olan bilgisayar salonunda ders çalışma imkânı da bulunan gençler, sınav gününe kadar adeta burada kampa girmiş bulunuyorlar. Büyük bir disiplin içerisinde sadece derslerine odaklanan gençler, tertemiz bir ortamda hem geleceğe hazırlanıyor. Sınav hazırlık merkezleri dışında kitap otaklarında da üniversiteye hazırlık kurslarına katılan gençlere, aynı destekler sunuluyor.
 

Bu haber 337 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti