Vali Hasan Şıldak göreve başladı

Valiler Kararnamesi ile Balıkesir Valiliğinden Şanlıurfa Valiliğine atanan Hasan Şıldak, "Büyük medeniyetlere ev sahipliği yapmış bu kadim şehirde, Peygamberler Şehri olarak bilinen Şanlıurfa'da, görev yapacak olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

Vali Hasan Şıldak göreve başladı
18 Ağustos 2023 - 11:38
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan son Valiler Kararnamesi ile Şanlıurfa Valiliğine atanan Hasan Şıldak için Şanlıurfa Valiliğinde karşılama töreni düzenlendi.

İl protokolü ile karşılanan Vali Şıldak, daha sonra basın mensuplarının karşına çıkarak göreve başlama yazısını imzaladı.

Görev başlaması ile ilgili gazetecilere açıklama yapan Vali Şıldak, Urfa'da olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Vali Şıldak, "Sayın Cumhurbaşkanımızın takdir ve tensipleri ile atandığım Şanlıurfa Valiliği görevine bugün itibarıyla başlamış bulunuyorum. Bu onurlu görevi güven duyarak tarafıma tebliğ eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya 'ya teşekkürlerimi sunuyorum.

3 yılın üzerinde bir süre boyunca sürdürdüğüm Balıkesir Valiliği görevinden samimi ve güzel duygularla ayrıldık. Çok farklı alanlarda kurumlarımızın işbirliği ile gerçekleştirdiğimiz çalışmaların sonucunda bu güzel şehre veda ederken görevimizi vicdan huzuruyla meslektaşımıza devrettik. Sizlere de Kuva-yi Milliye Şehri Balıkesir'den sevgi ve vatandaşlarımızın selamını iletiyorum.

Büyük medeniyetlere ev sahipliği yapmış bu kadim şehirde, Peygamberler Şehri olarak bilinen Şanlıurfa'da, görev yapacak olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. İnsanımıza hizmet etmek, ülkemizin bu önemli coğrafyasında sorunların çözümüne katkı sağlayabilmek Şanlıurfa'nın gelişimi için gayret göstermek adına var gücümüzle çalışacağız.

Bütün kurumlarımızla birlikte devletimizin gücünü, kapsayıcılığını, hukukun üstünlüğüne bağlı olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde sahada birebir hayata geçireceğiz. Hoşgörü, işbirliği içinde çalışma, birlikte başarma duygularını güçlendireceğiz.

Görev süremiz içerisinde ilimizin huzuru, güvenliği ve esenliğinin sağlanması her zaman önceliğimiz olacaktır.

 İnsanlarımızın kamu hizmetlerinden en sağlıklı şekilde faydalanmaları konusunda bütün kurumlarımız hassasiyetle çalışacaktır. Şanlıurfa'nın her alanda gelişmesi özellikle tarım ve turizm alanlarında daha yüksek standartlara ulaşması için bütün potansiyeli harekete geçireceğiz.

Devletimiz, kurum ve kuruluşlarıyla vatandaşlarımızın her birinin hizmetindedir ve onlara eşit mesafededir. Bizi güçlü kılacak en önemli unsur; birlik ve beraberliğimizin korunarak çok çalışmak suretiyle hedeflerimize ulaşmak olduğunu düşünüyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle bizden önce bu özel Vilayette görev yapan, ilimize katkı sağlayan bütün valilerimize teşekkür ediyorum. Bizi samimi bir ev sahibiyle karşılayan kıymetli Şanlıurfalılara ve değerli çalışma arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ediyorum. Allah'ın yardımı vatandaşlarımızın hoşgörüsü ve kurumlarımızın desteğiyle güzel ve hayırlı hizmetlerde bulunmayı temenni ediyorum. Şanlıurfa görevimiz hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

 
Bu haber 417 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım