Hayvan severler,  hayvan rehabilitasyon merkezine fidan dikti

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Siverek Diyarbakır karayolu üzerinde bulunan Hayvan Rehabilitasyon merkezi ağaçlandırılıyor.

Hayvan severler,  hayvan rehabilitasyon merkezine fidan dikti
04 Ekim 2021 - 09:46
Yapımı tamamlanan Hayvan rehabilitasyon merkezinde yapılan çevre düzenlemesinin ardından ağaçlandırma çalışmalarına hayvan severlerde katıldı.
 
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Siverek Belediyesi işbirliği ile yapımı tamamlanan tesisi ziyaret eden hayvan seveler kazma ve küreklere sarılarak yapılan çevre düzenlemesi çalışmalarına katıldı.

   
Siverek Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol müdürü Kenan Karahan; “  hayvan rehabilitasyon merkezimizde çevre düzenlemesi yapıyoruz bugün çalışmalarımıza ilçede bulunan tüm hayvan severler katıldı. Hep birlikte ağaçlandırma çalışmalarını yürütüyoruz desteklerinden dolayı hayvan sever arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.


 
Hayvan severler adına açıklamada bulunan  Sena Sultan Üzümcüm; “  Hayvan Rehabilistasyon merkezini ziyaret ettik ve çok beğendik,  hayvan sever arkadaşlarımız ile birlikte dostlarımız için fidan diktik, çok mutlu olduk dedi.


 
Bu haber 427 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü