HÜDA PAR: 28 Mayıs bir milat olsun

HÜDA PAR Genel Başkanlığı, 28 Mayıs Cumhurbaşkanı ikinci tur seçimleri ile ilgili çağrı yaptı.

HÜDA PAR: 28 Mayıs bir milat olsun
27 Mayıs 2023 - 18:55
Açıklama tam metni 

Aziz Milletimiz!

Ülkemiz 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri için sandığa gitti. Milletimizin desteği ile Cumhur İttifakı Meclis’te sayısal çoğunluğa ulaştı. Ancak Cumhurbaşkanlığı Seçimi 2. tura kaldı.

Şimdi Türkiye’nin yeni yüzyılına güçlü ve taze bir başlangıç yapmanın tam zamandır.

Türkiye’nin son yirmi yılda birçok alanda yakaladığı yükselişin devamı, ülkemizin iç ve dış sorunlarının elde edilen tecrübelerle daha hızlı çözüme kavuşturulması için ilk turda olduğu gibi Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda da çok güçlü bir şekilde Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklemeye devam edeceğiz.

Türkiye yüzyılına girerken ülkemiz son derece kritik bir seçimin arifesindedir. Yeni yüzyılın medeniyet değerlerimize uygun bir biçimde şekillenmesi için 28 Mayıs’ı önemli bir fırsat olarak değerlendiriyoruz.

Biz, Türkiye’nin sorunlarının neler olduğunu çok iyi biliyoruz. Yeni, sivil ve adil bir anayasaya olan ihtiyacın farkındayız. Temel hak ve hürriyetlerin daha güçlü bir şekilde anayasal güvenceye alınması için atılması gereken adımlar var. Bütün vatandaşlarımızın eşit ve birinci sınıf vatandaş olması insaniyetin ve adaletin gereğidir. Aile kurumunun ve genç nesillerin muhafaza edilmesi önemli önceliklerimiz arasındadır.

Bu seçim, millet iradesi ile vesayet odakları arasında bir seçimdir.

Bu seçim, tam bağımsız bir Türkiye isteyenler ile mandacı zihniyet arasındaki bir seçimdir.

Bu seçim, ülkemizi yeni yüzyıla daha güçlü ve ileri hedeflere ulaştırmak isteyenler ile Tek Parti Dönemi’ne geri götürmek isteyenlerin seçimidir.

Bu seçim, yönetimde istikrar ve temsilde adalet isteyenlerle “bu adam gitsin de ülke batsın” diyenlerin seçimidir.

Bu seçim, yönünü kendi medeniyet değerlerine çevirenlerle, batı hayranı olup milletimizin değerlerine düşmanlık edenler arasındaki seçimdir.

Başta üyelerimiz ve teşkilatlarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımıza çağrımız şudur: Bir oydan ne çıkar, demeden sandığa gidin ve iradenizi ortaya koyun. Unutmayın! Bir oy bile çok değerlidir.

Milletimizin iradesi 28 Mayıs’ta en güçlü şekilde sandığa yansıyacaktır. 28 Mayıs Pazar günü yapılacak seçimlerde tercihiniz, milletimizin hayrına ve menfaatine olduğuna inandığımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olsun.

 
Bu haber 353 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti