HÜDA PAR 4'üncü Olağan Büyük Kongresi yarın gerçekleştirilecek

​"Memleketin HÜDA PAR'a İhtiyacı Var" temasıyla yarın düzenlenecek HÜDA PAR 4'üncü Olağan Büyük Kongresi için tüm hazırlıklar tamamlandı.

HÜDA PAR 4'üncü Olağan Büyük Kongresi yarın gerçekleştirilecek
01 Haziran 2021 - 23:22

Yarın saat 10.00'da Ankara Ulus'ta bulunan Atatürk Spor ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek 4'üncü Olağan Büyük Kongre öncesinde hazırlıkları tamamlayan HÜDA PAR, delegeleriyle kongresini gerçekleştirecek.

Hazırlıkların tamamlandığı kongre salonu; yeşil, sarı ve beyaz renklerden oluşan parti bayraklarıyla süslendi.

Salonda "Dürüst Siyasete Gerçek Adalete İhtiyaç Var", "Önce İnsan Öncelik Adalet", "Davamız; hürriyettir, adalettir, barıştır, kardeşliktir" yazılı dev afişler asıldı.

Yapılan hazırlıklarla ilgili açıklama yapan HÜDA PAR Genel Sekreteri Şehzade Demir, kongre için yaklaşık bir ay boyunca hazırlık yaptıklarını belirtti.

Pandemi nedeniyle kongreyi delegelerin katılımıyla gerçekleştireceklerini ifade eden Demir, "Allah kısmet ederse partimizin 4'üncü Olağan Büyük Kongresini yarın gerçekleştireceğiz. Bu amaçla bir aydan beri devam ettiğimiz kongre hazırlıklarımız nihayet bugün sona erdi.

Salgın tedbirleri eşliğinde gerçekleştireceğimiz kongremizde halkımızın sağlığını tehlikeye atmayacak şekilde tedbirlere özellikle riayet edilecek. Delegelerimizi HES kodlarıyla kontrollü bir şekilde salona alacağız. Sosyal mesafe, maske ve benzeri diğer kurallara hassasiyet ile riayet edeceğiz." dedi. (İLKHA)

 
Bu haber 727 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla ilgili açıklama
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla...
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor