HÜDA PAR Adayı Özaslan oyunu kullandı

HÜDA PAR Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Emin Özaslan, 31 Mart Yerel Ve Mahalli İdareler Seçimi için oyunu kullandı.

HÜDA PAR Adayı Özaslan oyunu kullandı
31 Mart 2024 - 12:38
Şanlıurfa'da 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde seçim belediye başkanlığı, belediye meclis üyeliği, il genel meclisi üyeliği ve muhtarlık için sabahın erken saatlerinden itibaren sandık başında oy kullanımı başladı.

HÜDA PAR Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Emin Özaslan, sabah saatlerinde Prof.Abdülkadir Karahan İlkokulu'nda yerel seçim için oyunu kullandı.

Özaslan, eşiyle geldiği Prof.Abdülkadir Karahan İlkokulu 2346 nolu sandıkta oyunu kullandı. Burada sandık görevlileriyle selamlaşan Özaslan, sandık görevlilerine ve müşahitlere kolaylıklar diledi.
Seçim sonuçlarının memleket ve millet için hayırlı olmasını dileyen Özasaln, kazasız belasız huzurlu bir seçim olmasını temenni etti.
Şanlıurfa'nın kazançlı çıkacağı bir seçim olsun

Özaslan, "Bugün gelip oyumuzu kullandık. Buradan bütün Urfalı kardeşlerime şimdiden hayırlı olsun demek istiyorum. Akşam sandıklar açıldığı zaman memleket için hangisi hayırlı ise o sonuç karşımıza çıksın. Çocuklarımızın yarınları için, memleketin yarınları ve geleceği için en doğru sonuç, en hayırlı sonuç neyse inşallah o karşımıza çıkar. Sükûnet içerisinde hiçbir tartışmanın, bir kavganın olmadığı bir seçim diliyorum. İnşallah akşam sandıklar açıldığında Türkiye'nin, Şanlıurfa'nın kazançlı çıkacağı bir seçim olsun" dedi.

 
Bu haber 550 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te elektrik akımına kapılan şahıs hayatını kaybetti
Siverek'te elektrik akımına kapılan şahıs hayatını kaybetti
Siverek'te çok sayıda silah ele geçirildi
Siverek'te çok sayıda silah ele geçirildi