HÜDA PAR seçim çalışmalarına devam ediyor

HÜDA PAR Şanlıurfa Milletvekili Adayı Aziz Baylan, seçim çalışmaları kapsamında çarşı esnafını ziyaret etti.

HÜDA PAR seçim çalışmalarına devam ediyor
24 Mayıs 2018 - 10:45

HÜDA PAR Siverek İlçe Teşkilatı, 24 Haziran tarihinde yapılacak genel seçimler için şehir merkezi ve kırsalında çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

HÜDA PAR Şanlıurfa Milletvekili Adayı Aziz Baylan, HÜDA PAR Siverek İlçe Başkanı Abdulrahim Sımak ve yanındaki partililerle birlikte Gerger Caddesi ve Cudi Paşa Caddesi esnafını ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Sadece seçim dönemlerinde değil 365 gün sahada olduklarını belirten HÜDA PAR Şanlıurfa Milletvekili Adayı Baylan, " Esnaflarımızı gezerek sorun ve taleplerini dinliyoruz. Sorun ve taleplerini basın yoluyla dile getirerek sesleri oluyoruz. Esnafın sorunlarını dile getirmemiz ve bu sorunlar ile ilgili adımlar atmamız için illaki mecliste olmamıza gerek yoktur. Tabii ki HÜDA PAR olarak meclise girdiğimiz zaman bu sorunlarla ilgili sesimiz daha gür çıkacaktır. HÜDA PAR'ın meclise girmesi için tüm halkımızın desteklerini bekliyoruz" dedi.

Türkiye'nin içerisinde bulunduğu ekonomik krizden dolayı esnafların ve toplumun tüm kesimlerinin zor durumda olduğuna dikkat çeken Baylan, " Dolar ve Euro başını almış gidiyor. Benzin, motorin ve altındaki artış sadece esnaflarımızı değil, toplumun tüm kesimlerini mağdur ediyor. Ülkenin içerisinde bulunduğu bu kötü durumu sadece dış mihraklara bağlamak doğru değildir. İktidar piyasalara hakim olmalı, kararlı adımlarla piyasada güven ortamı oluşturmalıdır. Diş mihraklara malzeme olacak tavırlardan uzak durmalıdır. Bu amaçla, faize dayalı ekonomik sistemden vazgeçilmeli, Devlet kademelerindeki yolsuzluk, rant kokan ihaleler ve haddi hesabı olmayan israflara son verilmelidir. Bu noktada atılacak adımlar, ekonominin düzeltmesi noktasında iyi niyet göstergesi olacaktır" dedi.

HÜDA PAR İlçe Teşkilatından oluşan bir heyet ise seçim çalışmaları kapsamında Fırat kenarında bulunan kırsal mahalleleri ziyaret ederek 24 Haziran seçimleri ile ilgili destek istedi.

www.siverekgenclik.com

FOTO GALERİ


Bu haber 1885 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini ziyaret etti
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini...