HÜDA PAR tarım işçileri raporunu basınla paylaşmaya devam ediyor

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından hazırlanan Mevsimlik Tarım İşçileri ile ilgili sebep, sonuç ve çözüm önerilerini içeren raporu basınla paylaştı.

HÜDA PAR tarım işçileri raporunu basınla paylaşmaya devam ediyor
27 Ocak 2022 - 15:54
Şanlıurfa'nın kangren haline gelmiş olan mevsimlik tarım işçilerinin sorunlarını kendine dert edinen ve bu derde deva bulmak için adeta arı gibi çalışan HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan, "Mevsimlik Tarım İşçileri" ile ilgili sebep, sonuç ve çözüm önerilerini içeren raporu anlatmaya devam ediyor.

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan, dur durak bilmeden yerel ve ulusal haber ajansları; gazeteleri ziyaret ederek "Mevsimlik Tarım İşçileri" raporunu basınla paylaşıyor.

Basın mensupları, Şanlıurfa'nın büyük sorunlarından biri olan mevsimlik tarım işçileri ile ilgili bir çalışma yaptığı için Özaslan'a  teşekkür ederek  çaba ve gayretini tebrik etti.

NE OLMUŞTU?

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan, tarım işçilerinin yaşadığı sorun ve sıkıntıları yerinde tespit etmek ve raporlamak amacıyla 2 hafta boyunca yaklaşık 18 ili kapsayan ziyaretlerde bulunmuştu.

Ziyaretler sonunda mevsimlik tarım işçilerinin yaşamış olduğu sorun ve sıkıntılarını yerinde gören ve tespit eden Özaslan, bu sorunlarla ilgili bir rapor hazırladı. Raporda sorunlarla ilgili çözüm önerileri de yer alıyor.

 
Bu haber 742 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu