İMAM HATİPLER ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ

İmam Hatipler Haftası Etkinlikleri Kapsamında Ödül Töreni Yapıldı

İMAM HATİPLER ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ
27 Nisan 2015 - 09:59

Siverek'te 21 Nisan 2015 tarihinde yapılan İmam Hatip Okulları bilgi yarışmasında ve 29 Mart 2015 tarihinde yapılan Ufka Yolculuk Siyer Sınavında dereceye girenlere ödülleri verildi.

İlçenin Yenişehir Mahallesinde bulunan Eyüp Cenap Gülpınar Gençlik Merkezinde gerçekleşen törene Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, Şanlıurfa İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci yakınları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan program Yusuf Sami Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Fatih Aslan'ın okuduğu Kur'an-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Ardından Şanlıurfa İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Abdurrahman Kırıkçı'nın konuşmasını yapmak üzere sahneye davet edildi. Kırıkçı konuşmasında İmam Hatip okullarının önemini anlattı.

Program Osman Esat Efendi İmam Hatip Orta Okulu öğrencilerinin okuduğu kürtçe Mevlid-i Şerif ve Selçuk İmam Hatip Orta Okulu Minikler Korosunun ilahilerini seslendirmelerinin ardından ödül törenine geçildi.

Siverek'te 1800 öğrencinin katıldığı Ufka Yolculuk siyer sınavında dereceye girenler

Siverek Altıncısı Osman Esat Efendi İmam Hatip Orta Okulu öğrencisi Fatime Yılmaz ve Yusuf Sami Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Ferdi Geyik oldu.

Siverek Beşincisi Osman Esat Efendi Orta Okulu öğrencisi Mustafa Emre Yiğiter ve Siverek Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Haydar Öztürk oldu.

Siverek dördüncüsü Osman Esat Efendi Orta Okulu öğrencisi Revşan Yardımcı ve Siverek Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Fatih Aslan oldu.

Siverek Üçüncüsü Osman Esat Efendi Orta Okulu öğrencisi Büşra Ötebaş ve Siverek Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Yakup Aloğlu oldu.

Siverek İkincisi Osman Esat Efendi Orta Okulu öğrencisi Yusuf Timur ve Siverek Yusuf Sami Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Mehmet Çoban oldu.

Siverek Birincisi ise Osman Esat Efendi Orta Okulu öğrencisi Mahmut Sımak ve Yusuf Sami Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Abdullatif Öğretmiş oldu.

Yusuf Eyüp Sarı

www.siverekgenclik.com

FOTO GALERİ


Bu haber 3153 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı