İş Kıyafetlerinizi Özelleştiriyoruz! Giviu.com.tr

30’un üzerinde markanın tasarımını oluşturan Sevcan Durmaz, bu tasarımlar ile büyük bir ilgi topladı.

İş Kıyafetlerinizi Özelleştiriyoruz! Giviu.com.tr
30 Temmuz 2021 - 22:22
Kendi markasını oluşturan Durmaz, 15 yıllık tasarımcı kariyerinin zirvesini yaşıyor. Ortaya çıkardığı özel tasarımlar ile firmaların gözdesi oldu. İş kıyafetleri tasarımlarına kattığı farklı bir bakış açısı ile modaya yenilik kattı. Her türlü çalışma ortamına uygun olan ve özel tasarımlar yapan Tasarımcı, Tekstil sektöründe kendini 2 yıl geliştirdikten sonra, kazandığı tecrübeler ile moda sektöne güçlü bir adım attı. Yaptığı tasarımlarla bu sektörde de kendini kanıtlayan Sevcan Durmaz, İş montta da senelerce çalışarak tecrübe kazandı.



Sağlık sektöründe çalışan kişiler, çalıştıkları süre boyunca özel kıyafetler giymeleri gerekmektedir. Hijyen kurallarını göz önüne alarak kir tutmayan, antibakteriyel üniforma tasarımları, çalışma ortamında kolaylık sağlamaktadır. Bu nedenle Sağlık firmaları, özel tasarımlar ile oluşturulmuş kıyafetlere ihtiyaç duyarlar. Özel kumaş seçenekleri ve Sevcan Durmaz’ın eşsiz tasarımları ile hazırlanan kıyafetler, firmalar açısından da oldukça önemlidir. Her firma, kendine özel kıyafet tasarımları ile tarzını oluşturabilir. Sevcan Durmaz, bu konuda uzman ekibi ile birbirinden özel tasarımlara ışık tutuyor. İş kıyafetleri alanında kendini kanıtlamış olan Durmaz, kendi markası ile de adından söz ettirmeye devam ediyor.



Sağlık sektöründe iş kıyafetleri, düzen daha çok dikkat edilmesi gereken etkenlerdir. Bu sektörde çalışan doktor, hemşire, yoğun bakım personelleri gibi kişiler, giydikleri kıyafetler ile belli olur. Bu nedenle bu sektörde yapılacak olan tasarımlar daha çok önem teşkil etmektedir. Sağlık çalışanlarının giymiş olduğu iş kıyafetlerinin tasarımını yapmak da titiz bir çalışma ister. Sevcan Durmaz, Sağlık sektörü için tasarladığı kıyafetlerle modaya yenilik katmaya devam ediyor. Sağlık alanında olan iş kıyafetleri için sizde Giviuyu tercih edebilirsiniz.


 
Bu haber 454 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem