İsveç'teki küstahlık Siverek'te protesto edildi

İsveç’te Kur’an-ı Kerim yakılması Siverek’te protesto edildi

İsveç'teki küstahlık Siverek'te protesto edildi
22 Ocak 2023 - 12:02
Türkiye Gençlik Vakfı Siverek temsilciliği tarafından sabah namazının ardından basın açıklaması düzenlendi.

İsveç politikacı Rasmus Paludan, dün Türkiye’nin Stockholm Büyükelçiliği önünde Türkiye’nin tüm uyarılarına rağmen provokatif eylemini gerçekleştirip, Kuran-ı Kerim yakmıştı.

Siverek Ulu Cami’de sabah namazında bir araya gelen Türkiye Gençlik Vakfı Siverek şubesi ve vatandaşlar namazın ardından dua edip basın açıklaması yaptı.

TÜGVA adına okunan basın açıklamasında, “De ki: “Hak geldi bâtıl yıkılıp gitti! Zaten bâtıl yıkılmaya mahkûmdur.” Terörist sevici İsveç Stockholm Büyükelçiliği önünde kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’e alçakça ve asla kabul edilemez bir saldırı hedeflenmiştir. Hiç usanmadan ve utanmadan, mütemadiyen İslam’ın kutsal değerlerine saldırmaktan çekinmeyen terörist sevici batı dünyası ve destekçileri bilmelidirler ki; Türkiye’de size asla geçit vermeyecek, dinine ve değerlerine kıyamete kadar sahip çıkacak bir gençlik var. Bu öyle bir gençliktir ki ecdadının merhametinden nasiplendiği kadar celalini de nesilden nesile aktarmasını bilir. Bu öyle bir gençliktir ki; vatan, bayrak, din söz konusu olduğunda hiç şüpheye düşmeden en öne atılır. Bu gençler Anadolu’nun her şehrinde her mahallesinde ve her köyünde vatanını ve kutsalını başının üstünde taşır. Kutsal değerlerimize yapılan bu alçakça saldırının sonu apaçık bellidir ki büyük bir hüsrandır. Kutsal kitabımızın yakılmasına izin vermek tek kelimeyle alçaklıktır.”

Basın açıklamasının ardından dua edildi.
Bu haber 517 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü