Kaliteyi Prefabrik Konutlarla Sizlere Sunuyoruz

Prefabrik konut sahibi olmak için fazla zaman kaybetmeyin. Demonteprefabrik ile kaliteli ve ucuz fiyatlara sizleri ev sahibi yapıyoruz.

Kaliteyi Prefabrik Konutlarla Sizlere Sunuyoruz
14 Eylül 2015 - 06:13

Kaliteyi Prefabrik Konutlarla Sizlere Sunuyoruz


Prefabrik konut sahibi olmak için fazla zaman kaybetmeyin. Demonteprefabrik ile kaliteli ve ucuz fiyatlara sizleri ev sahibi yapıyoruz.


Oluşturmuş olduğu üretim felsefesi kapsamında her daim müşteri odaklı ve kaliteli bir anlayış içerisinde hareket eden firmamız, bu sayede de sizler için en ideal olanı ortaya çıkarmayı başarmaktadır. Prefabrik ev üretimi konusunda sektörün en başarılı ve en fazla üretim çıkaran bir kuruluşu haline gelerek, birbirinden farklı ve bir o kadar da uzun ömürlü yapıların altına imzamızı atmaktan dolayı gurur duyuyoruz. Öyle ki, yurt içi ve yurt dışı çalışmalarını bir arada gerçekleştiren deneyimli, istikrarlı ve her daim müşteri odaklı üretim anlayışıyla hareket eden bir personel ekibine sahip olarak, kesintisiz büyüme anlayışını istikrarlı bir şekilde gerçekleştirmeye devam etmekteyiz. Bu aşamada ise sizlerin çok daha rahat seçim yapabilmesi adına, prefabrik yapılara dair titiz bir şekilde hazırlamış olduğumuz katalog listesine göz gezdirmenizde fayda görülmektedir. Zira, bu liste dahilinde aklınızda olan fakat bir türlü tarif edemediğiniz ideal konut tasarımını somut olarak karşınızda bulmuş olacaksınız. Güvenilir bir üretim anlayışını her daim hissetmenize yardımcı olan ve bu kapsamda da müşteri talepleri ile yorumlarını dikkate alan personellerimiz, en güzeli ortaya çıkarana kadar kusursuz bir şekilde çalışmaktadır. Tüm bunlarla birlikte, uygulamış oldukları projeleri zamanında ve her çeşit bütçeye uygun bir şekilde tamamlayarak, sizlerin gönül rahatlığıyla günlerinizi sürdürebileceğiniz mükemmel bir konut inşaa etmiş oluyoruz.


Firmamızın üretim anlayışını içerisinde başta prefabrik evler olmak üzere; konteyner, demonte prefabrik, çelik yapı, çelik ev , hangar ve daha pek çok seçenek bulunmaktadır. Bu seçeneklere uygun fiyatlama politikalarının yanı sıra, prefabrik yapılı konutları sadece kendi evlerinizde değil, iş yerleri, şantiye, okullar, kamp alanları ve tiyatro turneleri gibi pek çok faaliyet içerisinde ister sezonluk isterseniz de ömürlük olarak kullanabilirsiniz. Özellikle de, inşaat alanlarında şantiye içi ofis, yatakhane ve yemekhane gibi bölümlerin kısıtlılığından dert yanıyorsanız, üretmiş olduğumuz uygun yapılar bu derdinizden kurtulmanıza yardımcı olacaktır. Keza, neredeyse yarım günü bile almayan monte etme işlemleri ile sezonluk çalışan personelinize yemekhane ve yatakhane temin edebilirsiniz.


Ürünlerimizi biraz daha geniş bir kapsam dahilinde açıklayacak olursak eğer;


PREFABRİK KONUT


•        Tek katlı prefabrik ev


•        Çift katlı prefabrik ev


HAFİF ÇELİK YAPI


•        Tek katlı hafif çelik yapılar


•        İki katlı hafif çelik yapılar


ŞANTİYE


•        Tek katlı prefabrik ofisler


•        İki katlı prefabrik ofisler


•        Prefabrik yatakhane


•        Prefabrik yemekhane


TİCARİ PREFABRİK


•        Prefabrik okul


•        Prefabrik spor salonu


•        Prefabrik hastaneler


AĞIR ÇELİK YAPILAR


KONTEYNER


KABİN


Üretmiş olduğumuz ürünlerin hepsi sağlık standartları kapsamı altında gerçekleşerek, antibakteriyel özellikler taşımaktadır. Öyle ki, toz ve mikrop birikimini tamamen engelleyen bir yapıya sahip olan prefabrikler, yaz ile kışı mevsimine göre geçirebilmenize yardımcı olmaktadır. Her keseye uygun fiyat aralıklarıyla hizmet eden firmamızla mutlaka görüşmelisiniz.


Bu haber 2317 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü