KARACADAĞ OKULU ÖĞRENCİLERİ FİDAN EKTİ

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine bağlı Karacadağ İlköğretim okulunda öğrenciler okul bahçesi ve mahallelerine fidan dikti.

KARACADAĞ OKULU ÖĞRENCİLERİ FİDAN EKTİ
23 Mart 2015 - 10:46

ŞANLIURFA- Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Siverek Karacadağ İlköğretim okuluna gönderilen bir kamyon dolusu fidan okul öğrencileri tarafından okul bahçesi ve mahallenin çeşitli yerlerine dikildi.

Karacadağ İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Ali Kaya konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti. “’Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarlığıyla yaptığımız görüşmeler sonucunda Karacağ bölgesi ve okulumuzun ağaçlandırması amacıyla bize fidan gönderdi. Bizde okul idaresi olarak öğretmen ve öğrencilerin yanı sıra köyde yaşayan vatandaşlara bu fidanları dağıttık, okulumuzda ağaç dikimini gerçekleştirerek ağaçlarımızı toprakla buluşturduk. Bu konuda desteklerini bizden esirgemeyen Şanlıurfa Milletvekili M. Kasım Gülpınar’a, Şanlıurfa Orman Bölge Müdürü Methi Özyer’e, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Dr. Songül Kalyoncu’ya, ağaçların dikimi ve taşınmasına katkı sunan Siverek Belediyesi’ne, ağaçlandırma çalışmasına katılan öğretmen, veli ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum’’dedi.

Köyde ikamet eden Hüseyin Kengiş isimli vatandaş ise yaptığı açıklamada şunları kaydetti.’’ Bölgemize gönderilen ağaçları okulumuza ve köy içinde dikimlerini yaptık, bölgemizde bildiğiniz gibi ciddi bir ağaçlandırma çalışması yok, inşallah bu bir başlangıç olur bu sayede ağaçlandırma çalışmalarımız devam eder, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’

Haber Merkezi


Bu haber 2563 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması