Karakeçili Aşiretinden dengeleri değiştirecek hamle

Karakeçili Aşireti'nin rahmet lideri Enver Akıl'ın oğlu Menderes Akıl, Siverek'in geleceği için önemli bir adım attı. Karakeçi Aşireti'nin kanaat önderlerinden İbrahim Ethem Akıl, Abdulkadir Akıl, Aziz Canpolat, Mehmet Subay, AK Parti Siverek Belediye Başkan Adayı Ali Murat Bucak ve Fatih Bucak'a seçim sürecinde desteklerini açıkladılar.

Karakeçili Aşiretinden dengeleri değiştirecek hamle
29 Mart 2024 - 16:50

Siverek'in yerel seçimlerinde hareketlilik yaşanıyor. Karakeçili Aşireti'nin rahmet lideri Enver Akıl'ın oğlu Menderes Akıl, Siverek'in geleceği için önemli bir adım attı. Karakeçi Aşireti'nin kanaat önderlerinden İbrahim Ethem Akıl, Abdulkadir Akıl, Aziz Canpolat, Mehmet Subay, AK Parti Siverek Belediye Başkan Adayı Ali Murat Bucak ve Fatih Bucak'a seçim sürecinde desteklerini açıkladılar.

Önemli kanaat önderleri, 500 kişilik bir araba konvoyuyla birlikte Siverek'e gelerek, Ali Murat Bucak ve Fatih Bucak'ın yanında yer aldılar. 

Binlerce kişinin katıldığı bu destek gösterisinde konuşan Menderes Akıl, Ali Murat Bucak'ın Siverek'i kalkındıracak projeleriyle şehri hak ettiği yere taşıyacağına inandığını ifade etti.  Ali Murat Bucak, yaptığı açıklamada Menderes Akıl'ın desteğinin kendilerine güç kattığını vurgulayarak, "Allah ondan razı olsun" dedi.

Fatih Bucak ise, Menderes Akıl'ın her zaman yanlarında olduğunu belirterek, teşekkürlerini iletti. Karakeçili Aşireti'nin desteğiyle Ali Murat Bucak'ın adaylık süreci daha da güçlenirken, Siverek halkı da bu birlikteliği memnuniyetle karşıladı.

Bu haber 1070 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti